Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210...
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny
Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny

Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210 mm czarny

35846
Dostępny - wysyłka w 24h
219,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do pieczywa z ostrzem długości 210 mm, które jest smukłe, a ponadto ząbkowane, posiada czarną rękojeść. Nóż służy do krojenia pieczywa i sprawdza się w każdym przypadku – nawet gdy wypiek ma bardzo chrupką skórkę, nie musimy obawiać się o jej zgniatanie czy miażdżenie. Nóż do pieczywa może znaleźć zastosowanie także przy innych czynnościach, np. przy krojeniu takich produktów jak pomidory, owoce cytrusowe czy też większe kawałki czekolady.

Seria Sankei obejmuje noże kuchenne, które zachwycają doskonałym połączeniem rzemiosła japońskiego w tradycyjnym wydaniu z nowoczesnym i estetycznym wyglądem, spełniającym oczekiwania miłośników współczesnych trendów. W czasie produkcji została użyta stal MBS-26, czyli stal nierdzewna, a ponadto duży dodatek węgla, co w wyniku procesu hartowania do poziomu 58-59 HRC nadaje nożom imponujący poziom ostrości, który długo zachowują. W serii Sankei można znaleźć wszystkie z podstawowych noży, więc jest to doskonały wybór dla każdego szefa kuchni, a także ceniącego jakość amatora gotowania. Praktyczna rękojeść noży jest estetyczna i wygodna. Wykonuje się ją z drewna pakka i dodatkowo zabezpiecza specjalnym wykończeniem dwoma nitami. Nieocenioną zaletą noży Masahiro Sankei jest bardzo dobre wyważenie, dzięki któremu są one wygodne podczas wielu godzin spędzonych na wykonywaniu kuchennych obowiązków. Noże są pięknie zapakowane i sprawdzą się jako wspaniały prezent dla wszystkich pasjonatów gotowania.
Typ noża
Nóż do Pieczywa
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.