Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm...
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony

14080
Dostępny - wysyłka w 24h
489,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż kuchenny Masahiro BWH Gyuto ma długość 180 mm i jako nóż ze żłobionym ostrzem jest wielofunkcyjny oraz bardzo praktyczny. Specjalnie wykonane żłobienia zapobiegają przywieraniu wszelkiego rodzaju produktów podczas ich krojenia. Wartym odnotowania jest fakt, że kształt noża Masahiro BWH Gyuto opiera się na konstrukcji charakterystycznego europejskiego noża szefa kuchni.

Podczas projektowania serii noży BWH producent Masahiro sięgnął do profesjonalnej serii MV-H, której produkty w przeciwieństwie do noży BWH charakteryzują się posiadaniem skuwki między rękojeścią i ostrzem. Ostrza wszystkich noży z serii BWH wykonano ze stali molibdenowo-wanadowej, tj. renomowanej stali o nazwie MBS-26, która nadaje im doskonałe właściwości. Proces hartowania odbywa się kolejno w 3 etapach, co pozwala osiągnąć twardość ostrza w granicach 58-59 HRC. Optymalne połączenie twardości z elastycznością klingi to jedna z wielu zalet noży kuchennych z serii BWH. Już od ponad 30 lat japońscy rzemieślnicy z firmy Masahiro zajmują się wykuwaniem perfekcyjnych noży, które cieszą się ogromną popularnością wśród osób zajmujących się gotowaniem. Rękojeść noży Masahiro BWH wykonuje się z drewna pakka, dzięki czemu jest lekka i wygodna. Drewno poddawane jest obróbce chemicznej, zachowującej jego bakteriobójcze właściwości i sporą odporność na wilgoć. Te wyjątkowe noże są bardzo ostre oraz praktyczne, a co za tym idzie doskonale sprawdzą się jako prezent dla wszystkich pasjonatów gotowania.
Typ noża
Gyuto - Nóż Szefa Kuchni
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.