Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm...
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm...
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm...
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm...
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm...
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm...
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze
Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze

Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm Żłobione Ostrze

14079
Dostępny - wysyłka w 24h
489,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 175 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Masahiro BWH 175mm, Nóż Santoku - informacje

Nóż kuchenny Santoku z serii Masahiro BWH posiada żłobione ostrze o długości 175 mm. To najwyższej jakości japoński odpowiednik noża szefa kuchni i jednocześnie wielozadaniowy nóż Santoku, który nadaje się do wszechstronnego zastosowania podczas prac kuchennych. Dzięki temu, że posiada ostrze ze specjalnym żłobieniem, uniemożliwia przywieranie żywności w czasie krojenia.

Masahiro BWH Nóż Santoku 175mm - dla kogo?


Noże BWH spod marki Masahiro są zaprojektowane w odniesieniu do profesjonalnej serii noży MV-H, a odróżniają się od nich jedynie brakiem skuwki między rękojeścią oraz ostrzem. Do wytwarzania ostrzy tych noży używa się renomowanej stali o nazwie MBS-26 (to stal molibdenowo-wanadowa). Dzięki zastosowaniu 3-stopniowego procesu hartowania producent zapewnia satysfakcjonującą twardość ostrzy na poziomie 58-59 HRC i jednocześnie doskonały poziom ich elastyczności. Warto odnotować, że noże Masahiro wykuwają japońscy rzemieślnicy, a specjalny i dopracowany proces produkcji ma miejsce już od 30 lat. Każdy nóż Masahiro BWH ma wygodną rękojeść, którą tworzy się z drewna pakka. Lekkość oraz odporność na wodę i dodatkowo właściwości bakteriobójcze, które uzyskuje drewno w wyniku obróbki chemicznej, stanowią nieocenione zalety noży z serii BWH. W połączeniu z niebywałą ostrością i ich praktycznym zastosowaniem stają się doskonałym prezentem dla miłośników gotowania i nie tylko.

Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.