Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm
Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm

Masahiro BWH Nóż Szefa Kuchni 240mm

14012
Dostępny - wysyłka w 24h
499,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Masahiro BWH Gyuto o długości ostrza 240 mm jest wielofunkcyjny i ma także uniwersalne zastosowanie. Kształtem przypomina typowy europejski nóż szefa kuchni. Doskonale sprawdza się w przypadku wykonywania takich prac kuchennych jak szatkowanie czy filetowanie i krojenie mięsa.

Noże z serii BWH są stworzone po to, by spełnić oczekiwania wszystkich miłośników gotowania. Zaprojektowano je na bazie profesjonalnej serii noży kuchennych MV-H, a cechą, która je od nich odróżnia, jest brak skuwki między ostrzem oraz rękojeścią. Ostrza noży z serii BWH są wykuwane ze stali MBS-26. To polecana stal molibdenowo-wanadowa, która w wyniku 3-stopniowego hartowania uzyskuje twardość w granicach 58-59 HRC. Idealna równowaga pomiędzy twardością a elastycznością ostrzy to jeden z wielu atutów noży producenta Masahiro. Należy tutaj wspomnieć o tym, że każdy nóż wykuwany jest przez japońskich rzemieślników, a tradycja ich wytwarzania sięga aż 30 lat. Noże mają wygodną, a przy tym lekką rękojeść, która powstaje z drewna pakka. Podczas chemicznej obróbki zyskuje ono wysoką odporność na wodę i właściwości bakteriobójcze. Noże Masahiro BWH są ekstremalnie ostre, a ponadto bardzo funkcjonalne. Jako gustowny prezent ucieszą każdego miłośnika sztuki gotowania.
Typ noża
Gyuto - Nóż Szefa Kuchni
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.