Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm
Masahiro MV-H Sujihiki 270mm

Masahiro MV-H Sujihiki 270mm

14918
Dostępny - wysyłka w 24h
899,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Sujihiki
  • Długość ostrza: 270 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Sujihiki Masahiro MV-H stanowi odpowiednik tradycyjnej japońskiej Yanagiby. Jest to nóż w stylu zachodnim o długości ostrza 270 mm, które ponadto jest bardzo wąskie, co umożliwia łatwe krojenie, plastrowanie i filetowanie.

Cała seria MV-H noży kuchennych producenta Masahiro została zaprojektowana, by spełnić oczekiwania europejskich, a także amerykańskich szefów kuchni, używających w swojej pracy głównie noży w zachodnim stylu. Ostrze każdego z noży wykuto ze stali o nazwie MBS-26, którą określa się jako pochodną stali VG-10 o bardzo dobrej renomie. Proces hartowania ostrzy jest bardzo szczególny – przebiega w 3 etapach, dzięki czemu producent zapewnia twardość ostrzy na poziomie 58-59 HRC, łącząc ją w odpowiednich proporcjach z elastycznością. Ponadto taka metoda pozwala też wykorzystać wszystkie najlepsze właściwości stali w czasie produkcji. Jeśli chodzi o rękojeść noży Masahiro MV-H, to jest ona stworzona z materiału poyacetal, dzięki któremu charakteryzuje się odpornością na wilgoć, właściwościami bakteriobójczymi i jest dodatkowo bardzo wygodna. Noże sprawdzą się w pracy zawodowych kucharzy, a także do wykonywania codziennych prac w domowej kuchni. Wysoka jakość wykonania, najwyższy stopień ostrości oraz estetyczne opakowania sprawiają, że noże Masahiro MV-H to doskonały pomysł na prezent.
Typ noża
Sujihiki - Nóż do Plastrowania
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.