• +48 794 113 882

Masamoto VG-10 Gyuto 180mm

VG5018

629,00 zł

Dostępny

w magazynie

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCzas dostawyCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew 72h Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180mm
  • Rękojeść: wzmacniane drewno „Duracon”
  • HRC: 60+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Gyuto jest nożem wielofunkcyjnym, jego kształt bazuje na typowym europejskim nożu szefa  kuchni. Nóż jak najbardziej uniwersalny, zarówno do krojenia mięsa, filetowania jak i szatkowania. 

Założycielem firmy Masamoto Sohonten był Minosuke Matsuzawa, który rozpoczął produkcję noży już w 1872 roku. Jego marzeniem było stworzenie marki noży doskonałych, co udało się osiągnąć - dziś noże Masamoto są uznawane za jedne z najlepszych noży kuchennych na świecie. Seria VG-10 wykonana jest ze stali „Hyper Molybdenum-Vanadium” zahartowanej do 60+/-1 HRC. Noże charakteryzują się doskonałym balansem i ergonomią oraz są bardzo lekkie. Wygodna rękojeść została wykonana z materiału o nazwie „Duracon” o właściwościach antybakteryjnych, odpornego na zmiany temperatury. Noże szczególnie polecane dla profesjonalnych szefów kuchni i pasjonatów gotowania, dla których najważniejsza jest wysoka jakość wykonania i ergonomia. Wszystkie noże z serii są zapakowane w estetyczne pudełka prezentowe.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Gyuto jest nożem wielofunkcyjnym, jego kształt bazuje na typowym europejskim nożu szefa  kuchni. Nóż jak najbardziej uniwersalny, zarówno do krojenia mięsa, filetowania jak i szatkowania. 

Założycielem firmy Masamoto Sohonten był Minosuke Matsuzawa, który rozpoczął produkcję noży już w 1872 roku. Jego marzeniem było stworzenie marki noży doskonałych, co udało się osiągnąć - dziś noże Masamoto są uznawane za jedne z najlepszych noży kuchennych na świecie. Seria VG-10 wykonana jest ze stali „Hyper Molybdenum-Vanadium” zahartowanej do 60+/-1 HRC. Noże charakteryzują się doskonałym balansem i ergonomią oraz są bardzo lekkie. Wygodna rękojeść została wykonana z materiału o nazwie „Duracon” o właściwościach antybakteryjnych, odpornego na zmiany temperatury. Noże szczególnie polecane dla profesjonalnych szefów kuchni i pasjonatów gotowania, dla których najważniejsza jest wysoka jakość wykonania i ergonomia. Wszystkie noże z serii są zapakowane w estetyczne pudełka prezentowe.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masamoto VG-10 Gyuto 180mm

Masamoto VG-10 Gyuto 180mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180mm
  • Rękojeść: wzmacniane drewno „Duracon”
  • HRC: 60+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

4 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.