Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż uniwersalny 15 cm

Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż uniwersalny 15 cm

HFZ-8002D
dostępny - wysyłamy w 24h
869,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 150 mm
  • Długość całkowita: 268 mm
  • Grubość klingi: 1,6 mm
  • Rękojeść: micarta
  • Stal: VG10, 33 warstwy damascus
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 84 g

Nóż uniwersalny z serii Mcusta Zanmai Pro Zebra, który ma ostrze o długości 15 cm, jest niezwykle poręczny, a do tego pięknie się prezentuje. Ten niewielki nóż kuchenny nadaje się do wykonywania wszelkich zadań wymagających precyzji. Ułatwia obieranie, a także krojenie mniejszych kawałków warzyw, jak również mięsa.

Seria świetnych noży Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra składa się z pięknych i wytrzymałych modeli, które są niezbędne w każdej kuchni. Ostrza prezentowanych noży produkuje się ze stali damasceńskiej – jej 32 warstwy otaczają rdzeń z cenionej stali VG-10. Są one cienkie, co jest cechą charakterystyczną dla producenta Mcusta, i zapewniają dużą wygodę w czasie krojenia. Zahartowanie do poziomu 61 +/- 1 HRC nadaje im wysoki stopień twardości oraz sprawia, że długo utrzymują swoją ostrość. Tym, na co warto zwrócić uwagę, jest także rękojeść noży z serii Mcusta Zanmai Classic Pro Zebra. Produkowana z wytrzymałej micarty w czarnym kolorze jest także odporna na wilgoć. Wykończenie czerwonymi przekładkami oraz stalowym bolsterem, a także dodatkowe zdobienie pinem nadaje nożom wyjątkowo elegancki wygląd. Producent Mcusta znany jest z tego, że frezuje rękojeści oraz piny z dokładnością do 0,001 mm, używając do tego bardzo wysokiej jakości maszyn CNC. Noże zostają też poddane sprawdzaniu oraz ostrzeniu w ręczny sposób.
Typ noża
Santoku - Nóż Wielozadaniowy
Rodzaj stali
Stal Proszkowa / Szybkotnąca
Zakres cen
600-999 zł
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.