Mcusta Zanmai Splash Gyuto 21 cm
Mcusta Zanmai Splash Gyuto 21 cm
Mcusta Zanmai Splash Gyuto 21 cm
Mcusta Zanmai Splash Gyuto 21 cm
Mcusta Zanmai Splash Gyuto 21 cm
Mcusta Zanmai Splash Gyuto 21 cm

Mcusta Zanmai Splash Gyuto 21 cm

HZ2-3005DS
dostępny - wysyłamy w 24h
1 299,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż Szefa / Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Długość całkowita: 356 mm
  • Grubość klingi: 2 mm
  • Rękojeść: pakka wood
  • Stal: VG10, 33 warstwy damascus
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 170 g

Doskonały Mcusta Zanmai Splash Gyuto 21 cm jest japońską wersją noża szefa kuchni w stylu klasycznym. Sprawdza się jako nóż wielofunkcyjny, którego można używać do większości kulinarnych prac. Odpowiedni do różnych technik krojenia oraz cięcia wielu produktów – ryb, mięsa, owoców oraz warzyw.

Polecane noże Mcusta Zanmai Splash Damascus są nie tylko wygodne w użytkowaniu i pięknie się prezentują, ale także mają szereg atutów, które wyróżniają je spośród innych. Przede wszystkim mają one mocny i odporny rdzeń, do którego produkcji stosuje się stal VG-10. Dookoła niej obkładane są z kolei 32 warstwy znakomitej stali damasceńskiej, której powierzchnię zdobi wyraźny, niepowtarzalny wzór. Co charakterystyczne dla marki Mcusta, ostrza są dostatecznie cienkie, więc za ich sprawą krojenie staje się prawdziwą codzienną przyjemnością. Swoją twardość rzędu 61 +/- 1 HRC uzyskują z kolei w procesie hartowania. Co ważne, przez długi okres potrafią też utrzymać bardzo wysoki stopień ostrości. Dzięki efektownej rękojeści z drewna pakka korzystanie z noży Mcusta Zanmai Splash Damascus jest niezwykle wygodne. Ma ona heksagonalny kształt, który zwiększa komfort użytkowania i jest odpowiednia nie tylko dla praworęcznych, ale także leworęcznych osób. Eleganckie zdobienia z przekładki w kolorze czerwonym oraz pinu podkreślają klasyczny charakter tych noży.
Typ noża
Gyuto - Nóż Szefa Kuchni
Rodzaj stali
Stal Proszkowa / Szybkotnąca
Zakres cen
1000 i więcej
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.