• +48 794 113 882

Misono Molybdenum Nóż Szefa Kuchni 210mm

No.512

379,05 zł

-5%

399,00 zł z vat

This product is no longer in stock

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata 15,00 zł
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie 15,00 zł
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Gyuto jest nożem wielofunkcyjnym, jego kształt bazuje na typowym europejskim nożu szefa  kuchni. Nóż jak najbardziej uniwersalny, zarówno do krojenia mięsa, filetowania jak i szatkowania.

Misono jest jedną z najbardziej cenionych i rozpoznawalnych japońskich marek w segmencie noży kuchennych w stylu zachodnim. Seria Misono Molybdenum wydaje się być najlepszym wyborem spośród wszystkich serii Misono pod względem stosunku jakości do ceny. Noże te są bardzo zbliżone do doskonałej serii UX10 zarówno pod względem wysokiej jakości wykonania, jaki i ergonomii. Wszystkie noże z tej serii zostały ręcznie wykończone. Ostrze jest wykonane z wysokowęglowej stali nierdzewnej zahartowanej do 58+/-1 HRC, dzięki czemu bardzo długo trzyma ostrość i jest łatwe w utrzymaniu. Rękojeść została wykonana z czarnego drewna pakka. Wszystkie noże z serii są zapakowane w estetyczne pudełka prezentowe.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Gyuto jest nożem wielofunkcyjnym, jego kształt bazuje na typowym europejskim nożu szefa  kuchni. Nóż jak najbardziej uniwersalny, zarówno do krojenia mięsa, filetowania jak i szatkowania.

Misono jest jedną z najbardziej cenionych i rozpoznawalnych japońskich marek w segmencie noży kuchennych w stylu zachodnim. Seria Misono Molybdenum wydaje się być najlepszym wyborem spośród wszystkich serii Misono pod względem stosunku jakości do ceny. Noże te są bardzo zbliżone do doskonałej serii UX10 zarówno pod względem wysokiej jakości wykonania, jaki i ergonomii. Wszystkie noże z tej serii zostały ręcznie wykończone. Ostrze jest wykonane z wysokowęglowej stali nierdzewnej zahartowanej do 58+/-1 HRC, dzięki czemu bardzo długo trzyma ostrość i jest łatwe w utrzymaniu. Rękojeść została wykonana z czarnego drewna pakka. Wszystkie noże z serii są zapakowane w estetyczne pudełka prezentowe.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Misono Molybdenum Nóż Szefa Kuchni 210mm

Misono Molybdenum Nóż Szefa Kuchni 210mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

6 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.