• +48 794 113 882

MIYABI 4000FC Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

33951-201-0

749,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Dwustronnie ostrzony nóż szefa kuchni 200 mm służy do większości prac kuchennych. Jego ostrze z wysokowęglowej stali cechuje się wysokim stopniem twardości, a oryginalna, ośmiokątna rękojeść produkowana z drewna pakka umożliwia bezpieczny oraz pewny chwyt.

Noże z tradycyjnej, japońskiej serii Miyabi 4000FC łączą w sobie niepowtarzalną estetykę wraz z doskonałą ostrością. Ich wytwarzaniem w Japonii zajmuje się znana ze znakomitych noży kuchennych marka Zwilling. Wykonane z wysokowęglowej stali FC61 ostrze nadaje się do intensywnego użytku, zachowując swoje właściwości tnące przez bardzo długi okres. Ostrze jest zahartowane do 61+/-1 HRC. Zaprojektowana i wykonana w ośmiokątnym kształcie rękojeść stanowi duży atut serii Miyabi 4000FC, ponieważ dzięki niej nóż pewnie i bezpiecznie leży w dłoni. Rękojeść wytwarzana jest z pięknego drewna pakka. Wyjątkowo atrakcyjne wizualnie oraz ostre noże mają zdobienie podkreślające krawędź ostrza.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Dwustronnie ostrzony nóż szefa kuchni 200 mm służy do większości prac kuchennych. Jego ostrze z wysokowęglowej stali cechuje się wysokim stopniem twardości, a oryginalna, ośmiokątna rękojeść produkowana z drewna pakka umożliwia bezpieczny oraz pewny chwyt.

Noże z tradycyjnej, japońskiej serii Miyabi 4000FC łączą w sobie niepowtarzalną estetykę wraz z doskonałą ostrością. Ich wytwarzaniem w Japonii zajmuje się znana ze znakomitych noży kuchennych marka Zwilling. Wykonane z wysokowęglowej stali FC61 ostrze nadaje się do intensywnego użytku, zachowując swoje właściwości tnące przez bardzo długi okres. Ostrze jest zahartowane do 61+/-1 HRC. Zaprojektowana i wykonana w ośmiokątnym kształcie rękojeść stanowi duży atut serii Miyabi 4000FC, ponieważ dzięki niej nóż pewnie i bezpiecznie leży w dłoni. Rękojeść wytwarzana jest z pięknego drewna pakka. Wyjątkowo atrakcyjne wizualnie oraz ostre noże mają zdobienie podkreślające krawędź ostrza.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 4000FC Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

MIYABI 4000FC Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.