• +48 794 113 882

MIYABI 4000FC Nóż Nakiri 17 cm

33952-171-0

749,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż Nakiri
  • Długość ostrza: 170 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż o długości 170 mm – Nakiri z serii Miyabi 4000FC – jest idealny do pracy przy siekaniu warzyw. Najwyższa ostrość oraz właściwości tnące sprawiają, że jest to niezastąpiony nóż kuchenny. Posiada ośmiokątną, drewnianą rękojeść (z drewna pakka), która pewnie leży w dłoni.

Noże kuchenne, które zaliczają się do cenionej serii Miyabi 4000FC, odwzorowują piękno tradycyjnej sztuki wytwarzania japońskich noży kuchennych. Świetne parametry noży z serii Miyabi 4000FC, w tym imponująca ostrość i twardość a poziomie 61+/-1 HRC, to ich największe atuty. Ostrze, które powstaje ze stali wysokowęglowej FC61, jest nie tylko twarde, ale też wyjątkowo trwałe. Noże kuchenne zachowują ekstremalną ostrość przez długi czas, niezależnie od intensywności użytkowania. Zyskują one również elegancki charakter dzięki ozdobnej linii wzdłuż krawędzi oraz zastosowaniu wysokiej jakości rękojeści z drewna pakka, która ma ośmiokątny kształt. Idealne dopasowanie do dłoni pozwala na długą oraz wygodną pracę. Produkcją noży Miyabi zajmuje się znana firma Zwilling, a odbywa się ona w jednej z japońskich fabryk.
Rodzaje nożyNóż Nakiri
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż o długości 170 mm – Nakiri z serii Miyabi 4000FC – jest idealny do pracy przy siekaniu warzyw. Najwyższa ostrość oraz właściwości tnące sprawiają, że jest to niezastąpiony nóż kuchenny. Posiada ośmiokątną, drewnianą rękojeść (z drewna pakka), która pewnie leży w dłoni.

Noże kuchenne, które zaliczają się do cenionej serii Miyabi 4000FC, odwzorowują piękno tradycyjnej sztuki wytwarzania japońskich noży kuchennych. Świetne parametry noży z serii Miyabi 4000FC, w tym imponująca ostrość i twardość a poziomie 61+/-1 HRC, to ich największe atuty. Ostrze, które powstaje ze stali wysokowęglowej FC61, jest nie tylko twarde, ale też wyjątkowo trwałe. Noże kuchenne zachowują ekstremalną ostrość przez długi czas, niezależnie od intensywności użytkowania. Zyskują one również elegancki charakter dzięki ozdobnej linii wzdłuż krawędzi oraz zastosowaniu wysokiej jakości rękojeści z drewna pakka, która ma ośmiokątny kształt. Idealne dopasowanie do dłoni pozwala na długą oraz wygodną pracę. Produkcją noży Miyabi zajmuje się znana firma Zwilling, a odbywa się ona w jednej z japońskich fabryk.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 4000FC Nóż Nakiri 17 cm

MIYABI 4000FC Nóż Nakiri 17 cm

  • Typ: Nóż Nakiri
  • Długość ostrza: 170 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.