• +48 794 113 882

MIYABI 4000FC Nóż do Pieczywa 23 cm

33956-231-0

749,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do pieczywa 230 mm posiada ząbkowaną krawędź tnącą, dzięki której krojenie wypieków, w tym pieczywa o bardzo twardej skórce, jest wyjątkowo łatwe i szybkie. Bardzo wytrzymały nóż, dzięki ostrzu z hartowanej w specjalny sposób stali, ma doskonałe właściwości tnące.

Noże kuchenne z serii Miyabi 4000FC charakteryzują się nie tylko znakomitymi właściwościami, ale także stylowym wyglądem, łącząc imponującą ostrość z estetyką wykonania. Ostrze tych noży wytwarzane jest z twardej stali wysokowęglowej FC61, którą hartuje się w bardzo niskiej temperaturze do twardości na poziomie 61+/-1 HRC. Dzięki temu staje się ono wytrzymałe i odporne. Noże są przy tym niezwykle ostre, a ich dodatkową zaletę stanowi oryginalna rękojeść w ośmiokątnym kształcie. Powstaje ona z cenionego za swe właściwości drewna pakka. Te wysokiej jakości noże kuchenne wytwarzane są w Japonii przez uznanego producenta – firmę Zwilling.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż do pieczywa 230 mm posiada ząbkowaną krawędź tnącą, dzięki której krojenie wypieków, w tym pieczywa o bardzo twardej skórce, jest wyjątkowo łatwe i szybkie. Bardzo wytrzymały nóż, dzięki ostrzu z hartowanej w specjalny sposób stali, ma doskonałe właściwości tnące.

Noże kuchenne z serii Miyabi 4000FC charakteryzują się nie tylko znakomitymi właściwościami, ale także stylowym wyglądem, łącząc imponującą ostrość z estetyką wykonania. Ostrze tych noży wytwarzane jest z twardej stali wysokowęglowej FC61, którą hartuje się w bardzo niskiej temperaturze do twardości na poziomie 61+/-1 HRC. Dzięki temu staje się ono wytrzymałe i odporne. Noże są przy tym niezwykle ostre, a ich dodatkową zaletę stanowi oryginalna rękojeść w ośmiokątnym kształcie. Powstaje ona z cenionego za swe właściwości drewna pakka. Te wysokiej jakości noże kuchenne wytwarzane są w Japonii przez uznanego producenta – firmę Zwilling.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 4000FC Nóż do Pieczywa 23 cm

MIYABI 4000FC Nóż do Pieczywa 23 cm

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.