• +48 794 113 882

MIYABI 4000FC Nóż do Pieczywa 23 cm

33956-231-0

749,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do pieczywa 230 mm posiada ząbkowaną krawędź tnącą, dzięki której krojenie wypieków, w tym pieczywa o bardzo twardej skórce, jest wyjątkowo łatwe i szybkie. Bardzo wytrzymały nóż, dzięki ostrzu z hartowanej w specjalny sposób stali, ma doskonałe właściwości tnące.

Noże kuchenne z serii Miyabi 4000FC charakteryzują się nie tylko znakomitymi właściwościami, ale także stylowym wyglądem, łącząc imponującą ostrość z estetyką wykonania. Ostrze tych noży wytwarzane jest z twardej stali wysokowęglowej FC61, którą hartuje się w bardzo niskiej temperaturze do twardości na poziomie 61+/-1 HRC. Dzięki temu staje się ono wytrzymałe i odporne. Noże są przy tym niezwykle ostre, a ich dodatkową zaletę stanowi oryginalna rękojeść w ośmiokątnym kształcie. Powstaje ona z cenionego za swe właściwości drewna pakka. Te wysokiej jakości noże kuchenne wytwarzane są w Japonii przez uznanego producenta – firmę Zwilling.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż do pieczywa 230 mm posiada ząbkowaną krawędź tnącą, dzięki której krojenie wypieków, w tym pieczywa o bardzo twardej skórce, jest wyjątkowo łatwe i szybkie. Bardzo wytrzymały nóż, dzięki ostrzu z hartowanej w specjalny sposób stali, ma doskonałe właściwości tnące.

Noże kuchenne z serii Miyabi 4000FC charakteryzują się nie tylko znakomitymi właściwościami, ale także stylowym wyglądem, łącząc imponującą ostrość z estetyką wykonania. Ostrze tych noży wytwarzane jest z twardej stali wysokowęglowej FC61, którą hartuje się w bardzo niskiej temperaturze do twardości na poziomie 61+/-1 HRC. Dzięki temu staje się ono wytrzymałe i odporne. Noże są przy tym niezwykle ostre, a ich dodatkową zaletę stanowi oryginalna rękojeść w ośmiokątnym kształcie. Powstaje ona z cenionego za swe właściwości drewna pakka. Te wysokiej jakości noże kuchenne wytwarzane są w Japonii przez uznanego producenta – firmę Zwilling.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 4000FC Nóż do Pieczywa 23 cm

MIYABI 4000FC Nóż do Pieczywa 23 cm

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.