• +48 794 113 882

MIYABI 5000FCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

34680-131-0

749,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż uniwersalny Miyabi 5000 FCD o długości ostrza 130 mm przeznaczony jest do wykonywania takich zadań jak krojenie i obrabianie owoców, jak również warzyw. Posiada on wyjątkowo twarde ostrze (aż 61+/-1 HRC) dzięki temu ostrze jest ekstremalnie ostre i efektywne w użyciu. Zaletą tego wysokiej jakości japońskiego noża jest także rękojeść wykonana z drewna pakka i ozdobiona pięknym pinem.

Japońskie noże kuchenne, tworzące serię Miyabi 5000 FCD, posiadają wiele cech, które wyróżniają je pod względem jakości, a także funkcjonalności spośród reszty noży kuchennych dostępnych na rynku. Noże te są bardzo ostre, co zawdzięczają sprawdzonym metodom hartowania stali i użytym materiałom. Hartowana przy użyciu skomplikowanego procesu stal wysokowęglowa FC61, z której powstaje rdzeń noży Miyabi 5000 FCD, odpowiada za wytrzymałość oraz imponującą twardość (61+/-1 HRC). Dzięki zastosowaniu 49-warstwowej stali damasceńskiej okuwającej twardy rdzeń, na ostrzach tworzy się oryginalny i efektowny wzór a krawędź tnąca jest dodatkowo ochraniana. Estetyka wykonania przekonuje i zachwyca, sprawiając, że noże kuchenne Miyabi 5000 FCD są nie tylko praktycznym elementem wyposażenia każdej kuchni, ale także pięknym dodatkiem, który tworzy jej stylowy charakter.
Rodzaje nożyNóż uniwersalny
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż uniwersalny Miyabi 5000 FCD o długości ostrza 130 mm przeznaczony jest do wykonywania takich zadań jak krojenie i obrabianie owoców, jak również warzyw. Posiada on wyjątkowo twarde ostrze (aż 61+/-1 HRC) dzięki temu ostrze jest ekstremalnie ostre i efektywne w użyciu. Zaletą tego wysokiej jakości japońskiego noża jest także rękojeść wykonana z drewna pakka i ozdobiona pięknym pinem.

Japońskie noże kuchenne, tworzące serię Miyabi 5000 FCD, posiadają wiele cech, które wyróżniają je pod względem jakości, a także funkcjonalności spośród reszty noży kuchennych dostępnych na rynku. Noże te są bardzo ostre, co zawdzięczają sprawdzonym metodom hartowania stali i użytym materiałom. Hartowana przy użyciu skomplikowanego procesu stal wysokowęglowa FC61, z której powstaje rdzeń noży Miyabi 5000 FCD, odpowiada za wytrzymałość oraz imponującą twardość (61+/-1 HRC). Dzięki zastosowaniu 49-warstwowej stali damasceńskiej okuwającej twardy rdzeń, na ostrzach tworzy się oryginalny i efektowny wzór a krawędź tnąca jest dodatkowo ochraniana. Estetyka wykonania przekonuje i zachwyca, sprawiając, że noże kuchenne Miyabi 5000 FCD są nie tylko praktycznym elementem wyposażenia każdej kuchni, ale także pięknym dodatkiem, który tworzy jej stylowy charakter.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000FCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

MIYABI 5000FCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

8 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.