• +48 794 113 882

MIYABI 5000FCD Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Gyutoh"

34681-161-0

949,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 160 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż szefa kuchni Miyabi 5000 FCD o ostrzu, którego długość wynosi 160 mm, ma wszechstronne zastosowanie podczas pracy w kuchni. Ten doskonałej jakości nóż japoński przyda się zarówno przy krojeniu, jak i siekaniu warzyw, można nim również kroić większe kawałki mięsa. Jest wyjątkowo ostry i twardy, a dzięki odpowiedniemu wyważeniu oraz wygodnej rękojeści wszelkie zadania w kuchni stają się lżejsze i przyjemniejsze.

Japońska sztuka wytwarzania noży znajduje odwzorowanie w najlepszych jakościowo produktach – w tym w nożach z serii 5000 FCD marki Miyabi. Niezwykła funkcjonalność w połączeniu z pięknym designem sprawia, że otrzymujemy nóż, który nie tylko zdecydowanie usprawnia pracę w kuchni, ale także może w stylowy sposób uatrakcyjnić przestrzeń każdego kucharza i miłośnika gotowania. Ostrza noży Miyabi 5000 FCD swoją twardość i świetne właściwości tnące zawdzięczają 49-warstwowej stali damasceńskiej gdzie rdzeń został wykonany z wysokowęglowej stali FC61. Dzięki specjalnemu procesowi hartowania twardość ostrza dochodzi aż do 61+/-1 HRC. Do wyprodukowania rękojeści używa się cenionego drewna pakka. Jest ona bardzo poręczna i umożliwia pewny chwyt.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż szefa kuchni Miyabi 5000 FCD o ostrzu, którego długość wynosi 160 mm, ma wszechstronne zastosowanie podczas pracy w kuchni. Ten doskonałej jakości nóż japoński przyda się zarówno przy krojeniu, jak i siekaniu warzyw, można nim również kroić większe kawałki mięsa. Jest wyjątkowo ostry i twardy, a dzięki odpowiedniemu wyważeniu oraz wygodnej rękojeści wszelkie zadania w kuchni stają się lżejsze i przyjemniejsze.

Japońska sztuka wytwarzania noży znajduje odwzorowanie w najlepszych jakościowo produktach – w tym w nożach z serii 5000 FCD marki Miyabi. Niezwykła funkcjonalność w połączeniu z pięknym designem sprawia, że otrzymujemy nóż, który nie tylko zdecydowanie usprawnia pracę w kuchni, ale także może w stylowy sposób uatrakcyjnić przestrzeń każdego kucharza i miłośnika gotowania. Ostrza noży Miyabi 5000 FCD swoją twardość i świetne właściwości tnące zawdzięczają 49-warstwowej stali damasceńskiej gdzie rdzeń został wykonany z wysokowęglowej stali FC61. Dzięki specjalnemu procesowi hartowania twardość ostrza dochodzi aż do 61+/-1 HRC. Do wyprodukowania rękojeści używa się cenionego drewna pakka. Jest ona bardzo poręczna i umożliwia pewny chwyt.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000FCD Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Gyutoh"

MIYABI 5000FCD Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 160 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

8 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.