• +48 794 113 882

MIYABI 5000FCD Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

34681-201-0

1 049,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Zastosowanie japońskiego noża szefa kuchni Miyabi 5000 FCD z ostrzem o długości 200 mm jest bardzo uniwersalne i doskonale sprawdzi się podczas wykonywania większości prac w kuchni. Idealnie sprawdza się, gdy potrzeba sprawnie pokroić lub posiekać warzywa, nadaje się także do krojenia dużych kawałków mięsa i ryb. Ostrze produkowane z wysokowęglowej stali zapewnia niebywałą twardość i ostrość, które mają wpływ na komfort oraz wydajność w czasie pracy w kuchni.

Noże kuchenne Miyabi 5000 FCD są doskonałym przykładem japońskiego połączenia funkcjonalności z wyjątkową estetyką. Noże te nie tylko wpływają na zwiększenie wydajności podczas wykonywania zadań w kuchni, ale także podnoszą komfort, nawet przy wielogodzinnej pracy. Odpowiada za to w dużej mierze poręczna rękojeść, która tworzona jest z drewna pakka i jest ozdobiona pięknym pinem. Swoje imponujące właściwości tnące noże z serii Miyabi 5000 FCD zawdzięczają z kolei stosowanej w produkcji 49 warstwowej stali damasceńskiej z rdzeniem ze stali wysokowęglowej FC61. Zastosowanie 49 warstw pozwoliło uzyskać piękny wzór, który dodatkowo uatrakcyjnia noże kuchenne Miyabi 5000 FCD. Twardość ostrza w granicach 61+/-1 HRC oraz niebywała wytrzymałość powodują, że sprawdzają się one przy bardzo intensywnym eksploatowaniu.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal damasceńska

Zastosowanie japońskiego noża szefa kuchni Miyabi 5000 FCD z ostrzem o długości 200 mm jest bardzo uniwersalne i doskonale sprawdzi się podczas wykonywania większości prac w kuchni. Idealnie sprawdza się, gdy potrzeba sprawnie pokroić lub posiekać warzywa, nadaje się także do krojenia dużych kawałków mięsa i ryb. Ostrze produkowane z wysokowęglowej stali zapewnia niebywałą twardość i ostrość, które mają wpływ na komfort oraz wydajność w czasie pracy w kuchni.

Noże kuchenne Miyabi 5000 FCD są doskonałym przykładem japońskiego połączenia funkcjonalności z wyjątkową estetyką. Noże te nie tylko wpływają na zwiększenie wydajności podczas wykonywania zadań w kuchni, ale także podnoszą komfort, nawet przy wielogodzinnej pracy. Odpowiada za to w dużej mierze poręczna rękojeść, która tworzona jest z drewna pakka i jest ozdobiona pięknym pinem. Swoje imponujące właściwości tnące noże z serii Miyabi 5000 FCD zawdzięczają z kolei stosowanej w produkcji 49 warstwowej stali damasceńskiej z rdzeniem ze stali wysokowęglowej FC61. Zastosowanie 49 warstw pozwoliło uzyskać piękny wzór, który dodatkowo uatrakcyjnia noże kuchenne Miyabi 5000 FCD. Twardość ostrza w granicach 61+/-1 HRC oraz niebywała wytrzymałość powodują, że sprawdzają się one przy bardzo intensywnym eksploatowaniu.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000FCD Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

MIYABI 5000FCD Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

8 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.