• +48 794 113 882

MIYABI 5000FCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

34681-241-0

1 199,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż szefa kuchni Miyabi z serii 5000 FCD wykonany z 49 warstwowej stali damasceńskiej, ostrze o długości 240 mm sprawia że jest to jeden z bardziej uniwersalnych noży. Można go używać do wielu różnych prac kuchennych – świetnie nadaje się do krojenia warzyw lub większych kawałków mięsa, czy też do siekania. Bardzo twarde ostrze z wysokowęglowej stali jest nie tylko nadzwyczaj wytrzymałe, ale cechuje się także stylowym wyglądem.

Miyabi 5000 FCD to seria wyjątkowych noży, które prezentują to, co najlepsze w japońskiej sztuce produkowania narzędzi kuchennych. Niezwykła wytrzymałość, najlepsze właściwości tnące oraz gustowny, niepowtarzalny wygląd to główne zalety noży Miyabi 5000 FCD. Ich doskonałe wyważenie oraz pewnie leżąca w dłoni rękojeść z drewna pakka wpływają na komfort i wydajność w pracy. Noże z serii 5000 FCD zostały wykonane z pięknej 49 warstwowej stali damasceńskiej które ochraniają rdzeń w wysokowęglowej stali FC61. Dzięki temu rozwiązaniu powstaje niesamowity wzór stali damasceńskiej, który na każdym nożu wygląda inaczej, potęgując jego wyjątkowość i piękno. Szczególny proces hartowania stali sprawia, że ostrze nabiera imponującej twardości (dochodząc aż do 61+/-1 HRC).
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż szefa kuchni Miyabi z serii 5000 FCD wykonany z 49 warstwowej stali damasceńskiej, ostrze o długości 240 mm sprawia że jest to jeden z bardziej uniwersalnych noży. Można go używać do wielu różnych prac kuchennych – świetnie nadaje się do krojenia warzyw lub większych kawałków mięsa, czy też do siekania. Bardzo twarde ostrze z wysokowęglowej stali jest nie tylko nadzwyczaj wytrzymałe, ale cechuje się także stylowym wyglądem.

Miyabi 5000 FCD to seria wyjątkowych noży, które prezentują to, co najlepsze w japońskiej sztuce produkowania narzędzi kuchennych. Niezwykła wytrzymałość, najlepsze właściwości tnące oraz gustowny, niepowtarzalny wygląd to główne zalety noży Miyabi 5000 FCD. Ich doskonałe wyważenie oraz pewnie leżąca w dłoni rękojeść z drewna pakka wpływają na komfort i wydajność w pracy. Noże z serii 5000 FCD zostały wykonane z pięknej 49 warstwowej stali damasceńskiej które ochraniają rdzeń w wysokowęglowej stali FC61. Dzięki temu rozwiązaniu powstaje niesamowity wzór stali damasceńskiej, który na każdym nożu wygląda inaczej, potęgując jego wyjątkowość i piękno. Szczególny proces hartowania stali sprawia, że ostrze nabiera imponującej twardości (dochodząc aż do 61+/-1 HRC).

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000FCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

MIYABI 5000FCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

8 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.