• +48 794 113 882
MIYABI 5000FCD Nóż do Pieczywa 24 cm Powiększ

MIYABI 5000FCD Nóż do Pieczywa 24 cm

34686-241-0

1 049,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż do pieczywa
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Miyabi Nóż do pieczywa z serii 5000 FCD o długości ostrza 240 mm to idealne uzupełnienie każdego zestawu noży kuchennych. Nóż ten, dzięki ząbkowanemu ostrzu umożliwia precyzyjne krojenie każdego rodzaju wypieku, a dzięki ząbkowanemu ostrzu poradzi sobie z nawet najbardziej chrupką skórką nie miażdżąc miąższu. Dopasowana, wygodna rękojeść z drewna pakka sprawia, że nóż stabilnie oraz bezpiecznie leży w dłoni.

Ostrza noży z serii Miyabi 5000 FCD posiadają ostrza wykuwane ze stali damasceńskiej która składa się z 49 warstw które ochraniają i nadają elastyczności bardzo twardemu rdzeniowi wykonanemu z wysokowęgloej stali FC61. Dzięki szczególnemu procesowi hartowania ostrza uzyskują tak imponującą twardość na poziomie 61+/-1 HRC, która charakteryzuje całą serię Miyabi 5000 FCD. Do wykonania wygodnej, ergonomicznej rękojeści użyto natomiast drewna pakka i ozdobiono ją estetycznym pinem. Zaletą noży z serii 5000 FCD jest to, że umożliwiają pewny chwyt, a tym samym sprawną i bezpieczną pracę, bez odczuwania zmęczenia nawet przy długotrwałym siekaniu czy krojeniu. Te najwyższej jakości noże kuchenne są nie tylko bardzo ostre i wytrzymałe, ale także niezwykle stylowe (wspomniane powyżej 49 warstw stali tworzy piękny damasceński wzór, który akcentuje niepowtarzalność noży japońskich Miyabi 5000 FCD). Każdy z nich stanowi eleganckie narzędzie, które powinno znaleźć się w wyposażeniu szefa kuchni czy pasjonata gotowania.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal damasceńska

Miyabi Nóż do pieczywa z serii 5000 FCD o długości ostrza 240 mm to idealne uzupełnienie każdego zestawu noży kuchennych. Nóż ten, dzięki ząbkowanemu ostrzu umożliwia precyzyjne krojenie każdego rodzaju wypieku, a dzięki ząbkowanemu ostrzu poradzi sobie z nawet najbardziej chrupką skórką nie miażdżąc miąższu. Dopasowana, wygodna rękojeść z drewna pakka sprawia, że nóż stabilnie oraz bezpiecznie leży w dłoni.

Ostrza noży z serii Miyabi 5000 FCD posiadają ostrza wykuwane ze stali damasceńskiej która składa się z 49 warstw które ochraniają i nadają elastyczności bardzo twardemu rdzeniowi wykonanemu z wysokowęgloej stali FC61. Dzięki szczególnemu procesowi hartowania ostrza uzyskują tak imponującą twardość na poziomie 61+/-1 HRC, która charakteryzuje całą serię Miyabi 5000 FCD. Do wykonania wygodnej, ergonomicznej rękojeści użyto natomiast drewna pakka i ozdobiono ją estetycznym pinem. Zaletą noży z serii 5000 FCD jest to, że umożliwiają pewny chwyt, a tym samym sprawną i bezpieczną pracę, bez odczuwania zmęczenia nawet przy długotrwałym siekaniu czy krojeniu. Te najwyższej jakości noże kuchenne są nie tylko bardzo ostre i wytrzymałe, ale także niezwykle stylowe (wspomniane powyżej 49 warstw stali tworzy piękny damasceński wzór, który akcentuje niepowtarzalność noży japońskich Miyabi 5000 FCD). Każdy z nich stanowi eleganckie narzędzie, które powinno znaleźć się w wyposażeniu szefa kuchni czy pasjonata gotowania.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000FCD Nóż do Pieczywa 24 cm

MIYABI 5000FCD Nóż do Pieczywa 24 cm

  • Typ: Nóż do pieczywa
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka z ozdobnym pinem
  • HRC: 61+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

8 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.