• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

34072-131-0

1 399,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż uniwersalny 130 mm z serii 5000MCD 67, charakteryzuje się wyjątkowym ostrzem, które powstało aż ze 133 warstw stali damasceńskiej. Dzięki temu jest on niezwykle ostry oraz precyzyjny i ułatwia obróbkę, warzyw, owoców czy mniejszych kawałków mięsa.

Seria noży kuchennych 5000MCD 67, zaprojektowanych i wykonanych według wspaniałego japońskiego rzemiosła, posiada wiele cech, które przesądzają o ich niebywałej funkcjonalności. Przede wszystkim ostrza tych noży produkowane są z wyjątkowej stali damasceńskiej, której aż 133 warstwy tworzą piękny i unikatowy wzór na każdym nożu. Dzięki temu, że rdzeń ostrza powstaje ze stali proszkowej MicroCarbide MC66, a producent stosuje specjalnie opracowaną metodę hartowania w temperaturze -196 stopni Celsjusza, udaje mu się uzyskać wprost imponującą twardość – 66+/-1 HRC. Noże z serii 5000MCD 67 są nie tylko twarde i ostre, ale także stabilne, co zapewnia komfortową oraz bezpieczną pracę przy ich użyciu. Wytwarzana z drewna czarnego jesionu rękojeść stanowi niezwykle wygodne oraz estetyczne zwieńczenie tych wyjątkowych noży kuchennych.
Rodzaje nożyNóż uniwersalny
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż uniwersalny 130 mm z serii 5000MCD 67, charakteryzuje się wyjątkowym ostrzem, które powstało aż ze 133 warstw stali damasceńskiej. Dzięki temu jest on niezwykle ostry oraz precyzyjny i ułatwia obróbkę, warzyw, owoców czy mniejszych kawałków mięsa.

Seria noży kuchennych 5000MCD 67, zaprojektowanych i wykonanych według wspaniałego japońskiego rzemiosła, posiada wiele cech, które przesądzają o ich niebywałej funkcjonalności. Przede wszystkim ostrza tych noży produkowane są z wyjątkowej stali damasceńskiej, której aż 133 warstwy tworzą piękny i unikatowy wzór na każdym nożu. Dzięki temu, że rdzeń ostrza powstaje ze stali proszkowej MicroCarbide MC66, a producent stosuje specjalnie opracowaną metodę hartowania w temperaturze -196 stopni Celsjusza, udaje mu się uzyskać wprost imponującą twardość – 66+/-1 HRC. Noże z serii 5000MCD 67 są nie tylko twarde i ostre, ale także stabilne, co zapewnia komfortową oraz bezpieczną pracę przy ich użyciu. Wytwarzana z drewna czarnego jesionu rękojeść stanowi niezwykle wygodne oraz estetyczne zwieńczenie tych wyjątkowych noży kuchennych.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.