• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Sujihiki 24 cm

34400-241-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Nóż Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Japoński nóż kuchenny Sujihiki Miyabi 5000MCD 67, którego wąskie i długie ostrze ma 240 mm, jest idealnym nożem, który sprawdza się przy plastrowaniu, filetowaniu, a także przygotowywaniu sashimi. To nóż o wszechstronnym zastosowaniu, wykonany z materiałów o niekwestionowanej jakości. Swoimi możliwościami zbliżony jest do europejskiego noża do plastrowania czy japońskiej yanagiby.

Miyabi 5000MCD 67 to udana seria noży kuchennych, którym nie brakuje walorów użytkowych, a także estetycznych. Podczas ich wytwarzania producent stawia na jakość, która nie uznaje żadnych kompromisów – dzięki temu noże Miyabi 5000MCD 67 są mocne, bardzo ostre i doskonale leżą w dłoni, wpływając na wydajność oraz precyzyjność w pracy. Posiadając ostrza ze 133-warstwowej stali damasceńskiej i rdzeń z proszkowej stali MC66, imponują pod względem twardości, która poprzez specjalny proces hartowania w prawie - 200 stopniach Celcjusza, dochodzi aż do 66+/-1 HRC. Ponadto każdy nóż z serii Miyabi 5000MCD 67 ma niezwykle piękną rękojeść ozdobioną pinem, do której produkcji używa się drewna z czarnego jesionu.
Rodzaje nożyNóż Sujihiki
Materiał ostrzaStal damasceńska

Japoński nóż kuchenny Sujihiki Miyabi 5000MCD 67, którego wąskie i długie ostrze ma 240 mm, jest idealnym nożem, który sprawdza się przy plastrowaniu, filetowaniu, a także przygotowywaniu sashimi. To nóż o wszechstronnym zastosowaniu, wykonany z materiałów o niekwestionowanej jakości. Swoimi możliwościami zbliżony jest do europejskiego noża do plastrowania czy japońskiej yanagiby.

Miyabi 5000MCD 67 to udana seria noży kuchennych, którym nie brakuje walorów użytkowych, a także estetycznych. Podczas ich wytwarzania producent stawia na jakość, która nie uznaje żadnych kompromisów – dzięki temu noże Miyabi 5000MCD 67 są mocne, bardzo ostre i doskonale leżą w dłoni, wpływając na wydajność oraz precyzyjność w pracy. Posiadając ostrza ze 133-warstwowej stali damasceńskiej i rdzeń z proszkowej stali MC66, imponują pod względem twardości, która poprzez specjalny proces hartowania w prawie - 200 stopniach Celcjusza, dochodzi aż do 66+/-1 HRC. Ponadto każdy nóż z serii Miyabi 5000MCD 67 ma niezwykle piękną rękojeść ozdobioną pinem, do której produkcji używa się drewna z czarnego jesionu.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Sujihiki 24 cm

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Sujihiki 24 cm

  • Typ: Nóż Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.