• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

34401-201-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż szefa kuchni Miyabi 5000MCD 67 o długości ostrza – 200 mm – idealnie sprawdzi się w pracy profesjonalisty, jak i prawdziwego miłośnika gotowania. Jego niezwykle twardy rdzeń oraz 133 warstwy stali damasceńskiej, w których jest osadzony, wpływa na finalną  ekstremalną ostrość i precyzyjność tego japońskiego noża kuchennego. Nadaje się do zastosowania zarówno przez osoby praworęczne, jak i leworęczne. Z jego pomocą możemy podjąć się większości zadań kuchennych – od szatkowania, przez filetowanie, po krojenie mięsa.

Ostrza noży kuchennych, zaliczających się do serii Miyabi 5000MCD 67, powstają w wyjątkowy sposób. Do produkcji rdzenia stosowana jest proszkowa stal MicroCarbide MC66, a dzięki 133 warstwom najlepszej stali damasceńskiej ostrze otrzymuje nie tylko pożądaną twardość, ale także niepowtarzalny, efektowny wygląd. Szczególny rodzaj procesu hartowania w temperaturze -196 stopni Celcjusza,, któremu poddawana jest stal, zwiększa poziom twardości tych noży aż do 66+/-1 HRC. Nadzwyczaj ostre noże japońskie posiadają także rękojeść, którą producent wykonuje z drewna czarnego jesionu. Dzięki temu otrzymujemy poręczny i funkcjonalny nóż ze znakomitymi właściwościami tnącymi, który w dodatku jest bardzo piękny.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż szefa kuchni Miyabi 5000MCD 67 o długości ostrza – 200 mm – idealnie sprawdzi się w pracy profesjonalisty, jak i prawdziwego miłośnika gotowania. Jego niezwykle twardy rdzeń oraz 133 warstwy stali damasceńskiej, w których jest osadzony, wpływa na finalną  ekstremalną ostrość i precyzyjność tego japońskiego noża kuchennego. Nadaje się do zastosowania zarówno przez osoby praworęczne, jak i leworęczne. Z jego pomocą możemy podjąć się większości zadań kuchennych – od szatkowania, przez filetowanie, po krojenie mięsa.

Ostrza noży kuchennych, zaliczających się do serii Miyabi 5000MCD 67, powstają w wyjątkowy sposób. Do produkcji rdzenia stosowana jest proszkowa stal MicroCarbide MC66, a dzięki 133 warstwom najlepszej stali damasceńskiej ostrze otrzymuje nie tylko pożądaną twardość, ale także niepowtarzalny, efektowny wygląd. Szczególny rodzaj procesu hartowania w temperaturze -196 stopni Celcjusza,, któremu poddawana jest stal, zwiększa poziom twardości tych noży aż do 66+/-1 HRC. Nadzwyczaj ostre noże japońskie posiadają także rękojeść, którą producent wykonuje z drewna czarnego jesionu. Dzięki temu otrzymujemy poręczny i funkcjonalny nóż ze znakomitymi właściwościami tnącymi, który w dodatku jest bardzo piękny.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.