- en
- pl
Koszyk 0 Produkt Produkty for (pusty)
Brak produktów
Darmowa Wysyłka
0,00 zł Razem
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Razem
MIYABI 5000MCD 67 Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"
34401-241-0
- Typ: Nóż Szefa Kuchni
- Długość ostrza: 240 mm
- Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
- HRC: 66+/-1
- Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Szefa Kuchni 240 mm z serii Miyabi 5000MCD 67, ma długie ostrze, z którym bez problemu poradzimy sobie z większością kuchennych obowiązków. Świetnie sprawdza się on do szatkowania warzyw czy krojenia większych kawałków mięsa i ryb. Ostrze noża szefa kuchni Miyabi 5000MCD 67 jest niesamowicie twarde oraz ostre, co zawdzięcza specjalnej 133 warstwowej stali damasceńskiej, która nadaje mu też charakterystyczny, piękny wygląd. Dostosowany jest do pracy zarówno osób praworęcznych, jak i leworęcznych.
Niezwykła seria noży japońskich Miyabi 5000MCD 67 zachwyca nie tylko pięknym wykończeniem. Jest ona także wykonana ze specjalnie dobranych materiałów najwyższej jakości, które sprawiają, że noże kuchenne Miyabi 5000MCD 67 posiadają wiele cennych dla szefa kuchni właściwości. Ich ostrza powstają ze stali damasceńskiej, której 133 warstwy okuwają wyjątkowo mocny i twardy rdzeń – wytwarzany ze stali proszkowej MicroCarbide MC66. Dzięki unikalnej metodzie hartowania w minusowych temperaturach (-196 stopni Celcjusza) ostrze osiąga niebywałą twardość rzędu 66+/-1 HRC. Nie sposób nie zwrócić uwagi także na bardzo atrakcyjną wizualnie rękojeść noży, która wygląda stylowo i elegancko dzięki zastosowaniu drewna czarnego jesionu. Jest ona ponadto wysoce poręczna i zapewnia duży komfort nawet podczas wielogodzinnej pracy w kuchni.
Rodzaje noży | Nóż szefa kuchni |
Materiał ostrza | Stal damasceńska |
Nóż Szefa Kuchni 240 mm z serii Miyabi 5000MCD 67, ma długie ostrze, z którym bez problemu poradzimy sobie z większością kuchennych obowiązków. Świetnie sprawdza się on do szatkowania warzyw czy krojenia większych kawałków mięsa i ryb. Ostrze noża szefa kuchni Miyabi 5000MCD 67 jest niesamowicie twarde oraz ostre, co zawdzięcza specjalnej 133 warstwowej stali damasceńskiej, która nadaje mu też charakterystyczny, piękny wygląd. Dostosowany jest do pracy zarówno osób praworęcznych, jak i leworęcznych.
Niezwykła seria noży japońskich Miyabi 5000MCD 67 zachwyca nie tylko pięknym wykończeniem. Jest ona także wykonana ze specjalnie dobranych materiałów najwyższej jakości, które sprawiają, że noże kuchenne Miyabi 5000MCD 67 posiadają wiele cennych dla szefa kuchni właściwości. Ich ostrza powstają ze stali damasceńskiej, której 133 warstwy okuwają wyjątkowo mocny i twardy rdzeń – wytwarzany ze stali proszkowej MicroCarbide MC66. Dzięki unikalnej metodzie hartowania w minusowych temperaturach (-196 stopni Celcjusza) ostrze osiąga niebywałą twardość rzędu 66+/-1 HRC. Nie sposób nie zwrócić uwagi także na bardzo atrakcyjną wizualnie rękojeść noży, która wygląda stylowo i elegancko dzięki zastosowaniu drewna czarnego jesionu. Jest ona ponadto wysoce poręczna i zapewnia duży komfort nawet podczas wielogodzinnej pracy w kuchni.
No customer comments for the moment.
5 inne produkty w tej kategorii:
MIYABI 5000MCD 67 Nóż Uniwersalny 13 cm...
1 399,00 złMIYABI 5000MCD 67 Nóż Sujihiki 24 cm
1 899,00 złMIYABI 5000MCD 67 Nóż Szefa Kuchni 20 cm...
1 899,00 złMIYABI 5000MCD 67 Nóż Santoku 18 cm
1 899,00 złMIYABI 5000MCD 67 Nóż do Pieczywa 24 cm
1 899,00 zł