• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

34401-241-0

1 999,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż Szefa Kuchni 240 mm z serii Miyabi 5000MCD 67, ma długie ostrze, z którym bez problemu poradzimy sobie z większością kuchennych obowiązków. Świetnie sprawdza się on do szatkowania warzyw czy krojenia większych kawałków mięsa i ryb. Ostrze noża szefa kuchni Miyabi 5000MCD 67 jest niesamowicie twarde oraz ostre, co zawdzięcza specjalnej 133 warstwowej stali damasceńskiej, która nadaje mu też charakterystyczny, piękny wygląd. Dostosowany jest do pracy zarówno osób praworęcznych, jak i leworęcznych.

Niezwykła seria noży japońskich Miyabi 5000MCD 67 zachwyca nie tylko pięknym wykończeniem. Jest ona także wykonana ze specjalnie dobranych materiałów najwyższej jakości, które sprawiają, że noże kuchenne Miyabi 5000MCD 67 posiadają wiele cennych dla szefa kuchni właściwości. Ich ostrza powstają ze stali damasceńskiej, której 133 warstwy okuwają wyjątkowo mocny i twardy rdzeń – wytwarzany ze stali proszkowej MicroCarbide MC66. Dzięki unikalnej metodzie hartowania w minusowych temperaturach (-196 stopni Celcjusza) ostrze osiąga niebywałą twardość rzędu 66+/-1 HRC. Nie sposób nie zwrócić uwagi także na bardzo atrakcyjną wizualnie rękojeść noży, która wygląda stylowo i elegancko dzięki zastosowaniu drewna czarnego jesionu. Jest ona ponadto wysoce poręczna i zapewnia duży komfort nawet podczas wielogodzinnej pracy w kuchni.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż Szefa Kuchni 240 mm z serii Miyabi 5000MCD 67, ma długie ostrze, z którym bez problemu poradzimy sobie z większością kuchennych obowiązków. Świetnie sprawdza się on do szatkowania warzyw czy krojenia większych kawałków mięsa i ryb. Ostrze noża szefa kuchni Miyabi 5000MCD 67 jest niesamowicie twarde oraz ostre, co zawdzięcza specjalnej 133 warstwowej stali damasceńskiej, która nadaje mu też charakterystyczny, piękny wygląd. Dostosowany jest do pracy zarówno osób praworęcznych, jak i leworęcznych.

Niezwykła seria noży japońskich Miyabi 5000MCD 67 zachwyca nie tylko pięknym wykończeniem. Jest ona także wykonana ze specjalnie dobranych materiałów najwyższej jakości, które sprawiają, że noże kuchenne Miyabi 5000MCD 67 posiadają wiele cennych dla szefa kuchni właściwości. Ich ostrza powstają ze stali damasceńskiej, której 133 warstwy okuwają wyjątkowo mocny i twardy rdzeń – wytwarzany ze stali proszkowej MicroCarbide MC66. Dzięki unikalnej metodzie hartowania w minusowych temperaturach (-196 stopni Celcjusza) ostrze osiąga niebywałą twardość rzędu 66+/-1 HRC. Nie sposób nie zwrócić uwagi także na bardzo atrakcyjną wizualnie rękojeść noży, która wygląda stylowo i elegancko dzięki zastosowaniu drewna czarnego jesionu. Jest ona ponadto wysoce poręczna i zapewnia duży komfort nawet podczas wielogodzinnej pracy w kuchni.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.