• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Santoku 18 cm

34404-181-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż Miyabi 5000MCD 67 Santoku 180 mm – jako nóż kuchenny o wszechstronnym zastosowaniu – przeznaczony jest do pracy z rybami, mięsem oraz warzywami. Ten japoński odpowiednik noża szefa kuchni cechuje się imponującą twardością i ostrością, jest również wygodny i idealnie dopasowany do dłoni.

W serii Miyabi 5000MCD 67, która obejmuje jedynie wyjątkowej jakości noże kuchenne, można dopatrywać się udanego połączenia najlepszych wartości japońskiego rzemiosła z pięknym designem i właściwościami użytkowymi. Rdzeń ostrza każdego noża wytwarzany jest ze specjalnej stali proszkowej – MicroCarbide MC66, a całe ostrze ze 133-warstwowej stali damasceńskiej. Poddając ostrza skomplikowanemu procesowi hartowania w minusowej temparaturze dochodzącej do -196°C producent Miyabi uzyskuje niesamowity stopień ich twardości – aż 66+/-1 HRC. Dodatkowo wielowarstwowa budowa ostrza tworzy na nim przepiękny wzór damasceński – dzięki niemu każdy nóż jest jedyny w swoim rodzaju. Drewniana rękojeść, do której produkcji używa się czarnego jesionu, podkreśla zalety wizualne noży Miyabi 5000MCD 67. Dodatkowo jest ona bardzo wygodna i wpływa na komfort nawet wielogodzinnej i intensywnej pracy.
Rodzaje nożyNóż Santoku
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż Miyabi 5000MCD 67 Santoku 180 mm – jako nóż kuchenny o wszechstronnym zastosowaniu – przeznaczony jest do pracy z rybami, mięsem oraz warzywami. Ten japoński odpowiednik noża szefa kuchni cechuje się imponującą twardością i ostrością, jest również wygodny i idealnie dopasowany do dłoni.

W serii Miyabi 5000MCD 67, która obejmuje jedynie wyjątkowej jakości noże kuchenne, można dopatrywać się udanego połączenia najlepszych wartości japońskiego rzemiosła z pięknym designem i właściwościami użytkowymi. Rdzeń ostrza każdego noża wytwarzany jest ze specjalnej stali proszkowej – MicroCarbide MC66, a całe ostrze ze 133-warstwowej stali damasceńskiej. Poddając ostrza skomplikowanemu procesowi hartowania w minusowej temparaturze dochodzącej do -196°C producent Miyabi uzyskuje niesamowity stopień ich twardości – aż 66+/-1 HRC. Dodatkowo wielowarstwowa budowa ostrza tworzy na nim przepiękny wzór damasceński – dzięki niemu każdy nóż jest jedyny w swoim rodzaju. Drewniana rękojeść, do której produkcji używa się czarnego jesionu, podkreśla zalety wizualne noży Miyabi 5000MCD 67. Dodatkowo jest ona bardzo wygodna i wpływa na komfort nawet wielogodzinnej i intensywnej pracy.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Santoku 18 cm

MIYABI 5000MCD 67 Nóż Santoku 18 cm

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.