• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD 67 Nóż do Pieczywa 24 cm

34406-241-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do pieczywa Miyabi 5000MCD 67 z długim ostrzem – 240 mm – doskonale sprawdza się do krojenia różnego rodzaju wypieków i chrupiącego chleba. Dzięki temu, że posiada ząbkowane ostrze, jest w stanie precyzyjnie przeciąć nawet najbardziej twardą i chrupką skórkę, bez jej rozrywania. Elastyczne i twarde ostrze wpływa także na trwałość tego niepowtarzalnego noża, który przyda się w każdej kuchni jako idealne uzupełnienie zestawu noży.

Japońskie noże kuchenne, które obejmuje udana i ceniona seria Miyabi 5000MCD 67, posiadają wiele zalet przesądzających o ich niepowtarzalności. Przede wszystkim jest to materiał, z którego produkuje się nadzwyczaj twarde ostrze – do wykonania jego rdzenia producent używa kultowej stali proszkowej MC66, który jest okuty w  133 warstwy doskonałej stali damasceńskiej. Poddana procesowi hartowania w ekstremalnie niskiej temperaturze -196°C sprawia , że ostrze ma bardzo wysoki stopień twardości (66+/-1 HRC). Wyjątkowa estetyka noży kuchennych Miyabi 5000MCD 67 wynika z niepowtarzalnego wzoru damasceńskiego, jaki można zauważyć na każdym ostrzu, a także z zastosowania drewna czarnego jesionu do produkcji pięknej i wygodnej rękojeści która jest wyprofilowana w kształcie litery D i ozdobiona efektownym pinem.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż do pieczywa Miyabi 5000MCD 67 z długim ostrzem – 240 mm – doskonale sprawdza się do krojenia różnego rodzaju wypieków i chrupiącego chleba. Dzięki temu, że posiada ząbkowane ostrze, jest w stanie precyzyjnie przeciąć nawet najbardziej twardą i chrupką skórkę, bez jej rozrywania. Elastyczne i twarde ostrze wpływa także na trwałość tego niepowtarzalnego noża, który przyda się w każdej kuchni jako idealne uzupełnienie zestawu noży.

Japońskie noże kuchenne, które obejmuje udana i ceniona seria Miyabi 5000MCD 67, posiadają wiele zalet przesądzających o ich niepowtarzalności. Przede wszystkim jest to materiał, z którego produkuje się nadzwyczaj twarde ostrze – do wykonania jego rdzenia producent używa kultowej stali proszkowej MC66, który jest okuty w  133 warstwy doskonałej stali damasceńskiej. Poddana procesowi hartowania w ekstremalnie niskiej temperaturze -196°C sprawia , że ostrze ma bardzo wysoki stopień twardości (66+/-1 HRC). Wyjątkowa estetyka noży kuchennych Miyabi 5000MCD 67 wynika z niepowtarzalnego wzoru damasceńskiego, jaki można zauważyć na każdym ostrzu, a także z zastosowania drewna czarnego jesionu do produkcji pięknej i wygodnej rękojeści która jest wyprofilowana w kształcie litery D i ozdobiona efektownym pinem.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD 67 Nóż do Pieczywa 24 cm

MIYABI 5000MCD 67 Nóż do Pieczywa 24 cm

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: czarny jesion z ozdobnym pinem
  • HRC: 66+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.