- en
- pl
Koszyk 0 Produkt Produkty for (pusty)
Brak produktów
Darmowa Wysyłka
0,00 zł Razem
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Razem
MIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"
34372-131-0
- Typ: Nóż uniwersalny
- Długość ostrza: 130 mm
- Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
- HRC: 63+/-1
- Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż uniwersalny Miyabi 5000MCD (o ostrzu długości 130 mm) jest mniejszym nożem idealnym do różnego typu prac kuchennych – krojenia, a także obierania czy oczyszczania owoców i warzyw. Dzięki doskonałej stali MicroCarbide MC63 jakiej wykonano ostrze, zdecydowanie ułatwia oraz przyspiesza wykonywanie wszelkich obowiązków w kuchni. Rękojeść noża japońskiego z serii Miyabi 5000MCD tworzona z brzozy Masur jest nie tylko piękna i ozdobiona pinem, ale też bardzo poręczna.
Seria wysokiej jakości noży kuchennych Miyabi 5000MCD zachwyca zarówno walorami użytkowymi, jak i nadzwyczaj estetycznym wykonaniem. Dzięki optymalnemu wyważeniu noży oraz użytym w produkcji materiałom stają się one praktycznym i niezbędnym elementem wyposażenia w każdej kuchni. Seria Miyabi 5000MCD charakteryzuje się ostrzem z wytrzymałej i pięknej, 100-warstwowej stali damasceńskiej. Z kolei rdzeń noży powstaje ze stali MicroCarbide MC63, uzyskując bardzo wysoki stopień twardości, który wraz z niesamowitymi właściwościami tnącymi wpływa na wysoką funkcjonalność noży Miyabi 5000MCD. W wyniku starannie opracowanego procesu hartowania twardość ostrza wynosi ok. 63+/-1 HRC. Pozostaje przy tym optymalnie elastyczne, zwiększając funkcjonalność tych wyjątkowych narzędzi przeznaczonych do pracy w kuchni. Piękna rękojeść z brzozy Masur podkreśla, jak niepowtarzalne są noże japońskie z serii Miyabi 5000MCD.
Rodzaje noży | Nóż uniwersalny |
Materiał ostrza | Stal damasceńska |
Nóż uniwersalny Miyabi 5000MCD (o ostrzu długości 130 mm) jest mniejszym nożem idealnym do różnego typu prac kuchennych – krojenia, a także obierania czy oczyszczania owoców i warzyw. Dzięki doskonałej stali MicroCarbide MC63 jakiej wykonano ostrze, zdecydowanie ułatwia oraz przyspiesza wykonywanie wszelkich obowiązków w kuchni. Rękojeść noża japońskiego z serii Miyabi 5000MCD tworzona z brzozy Masur jest nie tylko piękna i ozdobiona pinem, ale też bardzo poręczna.
Seria wysokiej jakości noży kuchennych Miyabi 5000MCD zachwyca zarówno walorami użytkowymi, jak i nadzwyczaj estetycznym wykonaniem. Dzięki optymalnemu wyważeniu noży oraz użytym w produkcji materiałom stają się one praktycznym i niezbędnym elementem wyposażenia w każdej kuchni. Seria Miyabi 5000MCD charakteryzuje się ostrzem z wytrzymałej i pięknej, 100-warstwowej stali damasceńskiej. Z kolei rdzeń noży powstaje ze stali MicroCarbide MC63, uzyskując bardzo wysoki stopień twardości, który wraz z niesamowitymi właściwościami tnącymi wpływa na wysoką funkcjonalność noży Miyabi 5000MCD. W wyniku starannie opracowanego procesu hartowania twardość ostrza wynosi ok. 63+/-1 HRC. Pozostaje przy tym optymalnie elastyczne, zwiększając funkcjonalność tych wyjątkowych narzędzi przeznaczonych do pracy w kuchni. Piękna rękojeść z brzozy Masur podkreśla, jak niepowtarzalne są noże japońskie z serii Miyabi 5000MCD.
No customer comments for the moment.
7 inne produkty w tej kategorii:
MIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 9 cm "Shotoh"
1 199,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 16 cm...
1 499,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 20 cm...
1 899,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm...
1 999,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Santoku 18 cm
1 899,00 złMIYABI 5000MCD Nóż do Pieczywa 23 cm
1 899,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Sujihiki 24 cm
1 899,00 zł