• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

34372-131-0

1 399,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż uniwersalny Miyabi 5000MCD (o ostrzu długości 130 mm) jest mniejszym nożem idealnym do różnego typu prac kuchennych – krojenia, a także obierania czy oczyszczania owoców i warzyw. Dzięki doskonałej stali MicroCarbide MC63 jakiej wykonano ostrze, zdecydowanie ułatwia oraz przyspiesza wykonywanie wszelkich obowiązków w kuchni. Rękojeść noża japońskiego z serii Miyabi 5000MCD tworzona z brzozy Masur jest nie tylko piękna i ozdobiona pinem, ale też bardzo poręczna.

Seria wysokiej jakości noży kuchennych Miyabi 5000MCD zachwyca zarówno walorami użytkowymi, jak i nadzwyczaj estetycznym wykonaniem. Dzięki optymalnemu wyważeniu noży oraz użytym w produkcji materiałom stają się one praktycznym i niezbędnym elementem wyposażenia w każdej kuchni. Seria Miyabi 5000MCD charakteryzuje się ostrzem z wytrzymałej i pięknej, 100-warstwowej stali damasceńskiej. Z kolei rdzeń noży powstaje ze stali MicroCarbide MC63, uzyskując bardzo wysoki stopień twardości, który wraz z niesamowitymi właściwościami tnącymi wpływa na wysoką funkcjonalność noży Miyabi 5000MCD. W wyniku starannie opracowanego procesu hartowania twardość ostrza wynosi ok. 63+/-1 HRC. Pozostaje przy tym optymalnie elastyczne, zwiększając funkcjonalność tych wyjątkowych narzędzi przeznaczonych do pracy w kuchni. Piękna rękojeść z brzozy Masur podkreśla, jak niepowtarzalne są noże japońskie z serii Miyabi 5000MCD.
Rodzaje nożyNóż uniwersalny
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż uniwersalny Miyabi 5000MCD (o ostrzu długości 130 mm) jest mniejszym nożem idealnym do różnego typu prac kuchennych – krojenia, a także obierania czy oczyszczania owoców i warzyw. Dzięki doskonałej stali MicroCarbide MC63 jakiej wykonano ostrze, zdecydowanie ułatwia oraz przyspiesza wykonywanie wszelkich obowiązków w kuchni. Rękojeść noża japońskiego z serii Miyabi 5000MCD tworzona z brzozy Masur jest nie tylko piękna i ozdobiona pinem, ale też bardzo poręczna.

Seria wysokiej jakości noży kuchennych Miyabi 5000MCD zachwyca zarówno walorami użytkowymi, jak i nadzwyczaj estetycznym wykonaniem. Dzięki optymalnemu wyważeniu noży oraz użytym w produkcji materiałom stają się one praktycznym i niezbędnym elementem wyposażenia w każdej kuchni. Seria Miyabi 5000MCD charakteryzuje się ostrzem z wytrzymałej i pięknej, 100-warstwowej stali damasceńskiej. Z kolei rdzeń noży powstaje ze stali MicroCarbide MC63, uzyskując bardzo wysoki stopień twardości, który wraz z niesamowitymi właściwościami tnącymi wpływa na wysoką funkcjonalność noży Miyabi 5000MCD. W wyniku starannie opracowanego procesu hartowania twardość ostrza wynosi ok. 63+/-1 HRC. Pozostaje przy tym optymalnie elastyczne, zwiększając funkcjonalność tych wyjątkowych narzędzi przeznaczonych do pracy w kuchni. Piękna rękojeść z brzozy Masur podkreśla, jak niepowtarzalne są noże japońskie z serii Miyabi 5000MCD.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

MIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.