• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

34372-131-0

1 399,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż uniwersalny Miyabi 5000MCD (o ostrzu długości 130 mm) jest mniejszym nożem idealnym do różnego typu prac kuchennych – krojenia, a także obierania czy oczyszczania owoców i warzyw. Dzięki doskonałej stali MicroCarbide MC63 jakiej wykonano ostrze, zdecydowanie ułatwia oraz przyspiesza wykonywanie wszelkich obowiązków w kuchni. Rękojeść noża japońskiego z serii Miyabi 5000MCD tworzona z brzozy Masur jest nie tylko piękna i ozdobiona pinem, ale też bardzo poręczna.

Seria wysokiej jakości noży kuchennych Miyabi 5000MCD zachwyca zarówno walorami użytkowymi, jak i nadzwyczaj estetycznym wykonaniem. Dzięki optymalnemu wyważeniu noży oraz użytym w produkcji materiałom stają się one praktycznym i niezbędnym elementem wyposażenia w każdej kuchni. Seria Miyabi 5000MCD charakteryzuje się ostrzem z wytrzymałej i pięknej, 100-warstwowej stali damasceńskiej. Z kolei rdzeń noży powstaje ze stali MicroCarbide MC63, uzyskując bardzo wysoki stopień twardości, który wraz z niesamowitymi właściwościami tnącymi wpływa na wysoką funkcjonalność noży Miyabi 5000MCD. W wyniku starannie opracowanego procesu hartowania twardość ostrza wynosi ok. 63+/-1 HRC. Pozostaje przy tym optymalnie elastyczne, zwiększając funkcjonalność tych wyjątkowych narzędzi przeznaczonych do pracy w kuchni. Piękna rękojeść z brzozy Masur podkreśla, jak niepowtarzalne są noże japońskie z serii Miyabi 5000MCD.
Rodzaje nożyNóż uniwersalny
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż uniwersalny Miyabi 5000MCD (o ostrzu długości 130 mm) jest mniejszym nożem idealnym do różnego typu prac kuchennych – krojenia, a także obierania czy oczyszczania owoców i warzyw. Dzięki doskonałej stali MicroCarbide MC63 jakiej wykonano ostrze, zdecydowanie ułatwia oraz przyspiesza wykonywanie wszelkich obowiązków w kuchni. Rękojeść noża japońskiego z serii Miyabi 5000MCD tworzona z brzozy Masur jest nie tylko piękna i ozdobiona pinem, ale też bardzo poręczna.

Seria wysokiej jakości noży kuchennych Miyabi 5000MCD zachwyca zarówno walorami użytkowymi, jak i nadzwyczaj estetycznym wykonaniem. Dzięki optymalnemu wyważeniu noży oraz użytym w produkcji materiałom stają się one praktycznym i niezbędnym elementem wyposażenia w każdej kuchni. Seria Miyabi 5000MCD charakteryzuje się ostrzem z wytrzymałej i pięknej, 100-warstwowej stali damasceńskiej. Z kolei rdzeń noży powstaje ze stali MicroCarbide MC63, uzyskując bardzo wysoki stopień twardości, który wraz z niesamowitymi właściwościami tnącymi wpływa na wysoką funkcjonalność noży Miyabi 5000MCD. W wyniku starannie opracowanego procesu hartowania twardość ostrza wynosi ok. 63+/-1 HRC. Pozostaje przy tym optymalnie elastyczne, zwiększając funkcjonalność tych wyjątkowych narzędzi przeznaczonych do pracy w kuchni. Piękna rękojeść z brzozy Masur podkreśla, jak niepowtarzalne są noże japońskie z serii Miyabi 5000MCD.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

MIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.