• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Chutoh"

34372-161-0

1 499,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 160 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Miyabi 5000MCD nóż Szefa Kuchni  o długości ostrza 160 mm – doskonałej jakości, z charakterystycznym cienkim ostrzem – przeznaczony zarówno do wycinania i oczyszczania, jak i krojenia różnych gatunków mięs oraz ryb. Niezwykle twarde ostrze i wygodna, bardzo estetyczna rękojeść pozwalają na sprawną pracę podczas przygotowywania rozmaitych potraw.

Cała seria noży kuchennych Miyabi 5000MCD obejmuje doskonałe jakościowo i imponujące pod względem właściwości tnących noże, których ostrze wraz z rdzeniem charakteryzuje się najwyższą twardością. Rdzeń wykonywany jest ze stali MC63, natomiast całe ostrze – ze 100 warstw niezwykle pięknej stali damasceńskiej, wpływającej nie tylko na doskonałe parametry japońskich noży Miyabi 5000MCD, ale także na ich efektowny wygląd. Producent stosuje specjalną metodę hartowania, która sprawia, że ostrza uzyskują twardość na poziomie 63+/-1 HRC. Każdy nóż z serii Miyabi 5000MCD bardzo pewnie leży w dłoni, a przyczynia się do tego elegancka rękojeść powstająca z drewna brzozy Masur która jest wyprofilowana w kształcie litery D.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal damasceńska

Miyabi 5000MCD nóż Szefa Kuchni  o długości ostrza 160 mm – doskonałej jakości, z charakterystycznym cienkim ostrzem – przeznaczony zarówno do wycinania i oczyszczania, jak i krojenia różnych gatunków mięs oraz ryb. Niezwykle twarde ostrze i wygodna, bardzo estetyczna rękojeść pozwalają na sprawną pracę podczas przygotowywania rozmaitych potraw.

Cała seria noży kuchennych Miyabi 5000MCD obejmuje doskonałe jakościowo i imponujące pod względem właściwości tnących noże, których ostrze wraz z rdzeniem charakteryzuje się najwyższą twardością. Rdzeń wykonywany jest ze stali MC63, natomiast całe ostrze – ze 100 warstw niezwykle pięknej stali damasceńskiej, wpływającej nie tylko na doskonałe parametry japońskich noży Miyabi 5000MCD, ale także na ich efektowny wygląd. Producent stosuje specjalną metodę hartowania, która sprawia, że ostrza uzyskują twardość na poziomie 63+/-1 HRC. Każdy nóż z serii Miyabi 5000MCD bardzo pewnie leży w dłoni, a przyczynia się do tego elegancka rękojeść powstająca z drewna brzozy Masur która jest wyprofilowana w kształcie litery D.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Chutoh"

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Chutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 160 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.