- en
- pl
Koszyk 0 Produkt Produkty for (pusty)
Brak produktów
Darmowa Wysyłka
0,00 zł Razem
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Razem
MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Chutoh"
34372-161-0
- Typ: Nóż Szefa Kuchni
- Długość ostrza: 160 mm
- Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
- HRC: 63+/-1
- Typ ostrzenia: dwustronnie
Miyabi 5000MCD nóż Szefa Kuchni o długości ostrza 160 mm – doskonałej jakości, z charakterystycznym cienkim ostrzem – przeznaczony zarówno do wycinania i oczyszczania, jak i krojenia różnych gatunków mięs oraz ryb. Niezwykle twarde ostrze i wygodna, bardzo estetyczna rękojeść pozwalają na sprawną pracę podczas przygotowywania rozmaitych potraw.
Cała seria noży kuchennych Miyabi 5000MCD obejmuje doskonałe jakościowo i imponujące pod względem właściwości tnących noże, których ostrze wraz z rdzeniem charakteryzuje się najwyższą twardością. Rdzeń wykonywany jest ze stali MC63, natomiast całe ostrze – ze 100 warstw niezwykle pięknej stali damasceńskiej, wpływającej nie tylko na doskonałe parametry japońskich noży Miyabi 5000MCD, ale także na ich efektowny wygląd. Producent stosuje specjalną metodę hartowania, która sprawia, że ostrza uzyskują twardość na poziomie 63+/-1 HRC. Każdy nóż z serii Miyabi 5000MCD bardzo pewnie leży w dłoni, a przyczynia się do tego elegancka rękojeść powstająca z drewna brzozy Masur która jest wyprofilowana w kształcie litery D.
Rodzaje noży | Nóż szefa kuchni |
Materiał ostrza | Stal damasceńska |
Miyabi 5000MCD nóż Szefa Kuchni o długości ostrza 160 mm – doskonałej jakości, z charakterystycznym cienkim ostrzem – przeznaczony zarówno do wycinania i oczyszczania, jak i krojenia różnych gatunków mięs oraz ryb. Niezwykle twarde ostrze i wygodna, bardzo estetyczna rękojeść pozwalają na sprawną pracę podczas przygotowywania rozmaitych potraw.
Cała seria noży kuchennych Miyabi 5000MCD obejmuje doskonałe jakościowo i imponujące pod względem właściwości tnących noże, których ostrze wraz z rdzeniem charakteryzuje się najwyższą twardością. Rdzeń wykonywany jest ze stali MC63, natomiast całe ostrze – ze 100 warstw niezwykle pięknej stali damasceńskiej, wpływającej nie tylko na doskonałe parametry japońskich noży Miyabi 5000MCD, ale także na ich efektowny wygląd. Producent stosuje specjalną metodę hartowania, która sprawia, że ostrza uzyskują twardość na poziomie 63+/-1 HRC. Każdy nóż z serii Miyabi 5000MCD bardzo pewnie leży w dłoni, a przyczynia się do tego elegancka rękojeść powstająca z drewna brzozy Masur która jest wyprofilowana w kształcie litery D.
No customer comments for the moment.
7 inne produkty w tej kategorii:
MIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 9 cm "Shotoh"
1 199,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"
1 399,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 20 cm...
1 899,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm...
1 999,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Santoku 18 cm
1 899,00 złMIYABI 5000MCD Nóż do Pieczywa 23 cm
1 899,00 złMIYABI 5000MCD Nóż Sujihiki 24 cm
1 899,00 zł