• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

34373-201-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Japoński nóż Szefa Kuchni z serii Miyabi 5000MCD, posiadający ostrze długości 200 mm, nadaje się do wykonywania większości pracy w kuchni. Posiada on niezwykle stabilne ostrze z twardym rdzeniem, a jego dodatkową zaletą jest stylowa drewniana rękojeść oraz optymalne wyważenie.

Ostrza japońskich noży kuchennych, które tworzą cenioną serię Miyabi 5000MCD, wytwarzane są z wyjątkowej stali damasceńskiej, której 100 warstw zapewnia nie tylko świetne parametry, ale także niepowtarzalny wygląd. W procesie produkcji stosuje się również kultową stal proszkową MicroCarbide MC63, z której powstaje odznaczający się niezwykłą twardością rdzeń ostrza (skomplikowany proces hartowania stali sprawia, że ostrze noży Miyabi 5000MCD uzyskuje twardość rzędu aż 63+/-1 HRC). Dodatkowym atutem noży z tej serii jest także piękna rękojeść o niepowtarzalnym charakterze – tworzy się ją z drewna brzozy Masur, a dzięki specjalnemu wyprofilowaniu w kształcie litery D, wpływa na pewność chwytu oraz bezpieczeństwo podczas kuchennych prac.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal damasceńska

Japoński nóż Szefa Kuchni z serii Miyabi 5000MCD, posiadający ostrze długości 200 mm, nadaje się do wykonywania większości pracy w kuchni. Posiada on niezwykle stabilne ostrze z twardym rdzeniem, a jego dodatkową zaletą jest stylowa drewniana rękojeść oraz optymalne wyważenie.

Ostrza japońskich noży kuchennych, które tworzą cenioną serię Miyabi 5000MCD, wytwarzane są z wyjątkowej stali damasceńskiej, której 100 warstw zapewnia nie tylko świetne parametry, ale także niepowtarzalny wygląd. W procesie produkcji stosuje się również kultową stal proszkową MicroCarbide MC63, z której powstaje odznaczający się niezwykłą twardością rdzeń ostrza (skomplikowany proces hartowania stali sprawia, że ostrze noży Miyabi 5000MCD uzyskuje twardość rzędu aż 63+/-1 HRC). Dodatkowym atutem noży z tej serii jest także piękna rękojeść o niepowtarzalnym charakterze – tworzy się ją z drewna brzozy Masur, a dzięki specjalnemu wyprofilowaniu w kształcie litery D, wpływa na pewność chwytu oraz bezpieczeństwo podczas kuchennych prac.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

30 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.