• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

34373-241-0

1 999,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Miyabi 5000MCD nóż Szefa kuchni, którego długość ostrza wynosi 240 mm, jest bardzo uniwersalnym nożem kuchennym i znajduje szerokie zastosowanie podczas przygotowywania większości potraw. Dzięki twardemu ostrzu i idealnemu wyważeniu praca przy użyciu noża z serii Miyabi 5000MCD przebiega szybko i sprawnie. Rękojeść wykonywana z brzozowego drewna Masur dodaje mu stylowego charakteru.

Seria Miyabi 5000MCD, obejmująca wysokiej jakości japońskie noże kuchenne, znacznie ułatwia wykonywanie różnorodnych czynności podczas pracy w kuchni. Do produkcji ostrza używana jest znana ze swoich właściwości stal damasceńska, której aż 100 warstw tworzy niezwykły wzór zwiększający niepowtarzalność noży Miyabi 5000MCD. Ich rdzeń powstał z mocnej stali proszkowej MC63, a w wyniku szczególnego procesu hartowania (w temperaturze -196 stopni Celsjusza) ostrza charakteryzują się twardością na imponującym poziomie 63+/-1 HRC. Kolejną z zalet tych cenionych noży kuchennych jest także piękna rękojeść ozdobiona pięknym pinem. Drewno brzozy Masur, z którego powstaje, nadaje nożom jedyny w swoim rodzaju wygląd, czyniąc je niezwykle atrakcyjnymi elementami wyposażenia profesjonalnej, jak i domowej kuchni.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal damasceńska

Miyabi 5000MCD nóż Szefa kuchni, którego długość ostrza wynosi 240 mm, jest bardzo uniwersalnym nożem kuchennym i znajduje szerokie zastosowanie podczas przygotowywania większości potraw. Dzięki twardemu ostrzu i idealnemu wyważeniu praca przy użyciu noża z serii Miyabi 5000MCD przebiega szybko i sprawnie. Rękojeść wykonywana z brzozowego drewna Masur dodaje mu stylowego charakteru.

Seria Miyabi 5000MCD, obejmująca wysokiej jakości japońskie noże kuchenne, znacznie ułatwia wykonywanie różnorodnych czynności podczas pracy w kuchni. Do produkcji ostrza używana jest znana ze swoich właściwości stal damasceńska, której aż 100 warstw tworzy niezwykły wzór zwiększający niepowtarzalność noży Miyabi 5000MCD. Ich rdzeń powstał z mocnej stali proszkowej MC63, a w wyniku szczególnego procesu hartowania (w temperaturze -196 stopni Celsjusza) ostrza charakteryzują się twardością na imponującym poziomie 63+/-1 HRC. Kolejną z zalet tych cenionych noży kuchennych jest także piękna rękojeść ozdobiona pięknym pinem. Drewno brzozy Masur, z którego powstaje, nadaje nożom jedyny w swoim rodzaju wygląd, czyniąc je niezwykle atrakcyjnymi elementami wyposażenia profesjonalnej, jak i domowej kuchni.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.