• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

34373-241-0

1 999,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Miyabi 5000MCD nóż Szefa kuchni, którego długość ostrza wynosi 240 mm, jest bardzo uniwersalnym nożem kuchennym i znajduje szerokie zastosowanie podczas przygotowywania większości potraw. Dzięki twardemu ostrzu i idealnemu wyważeniu praca przy użyciu noża z serii Miyabi 5000MCD przebiega szybko i sprawnie. Rękojeść wykonywana z brzozowego drewna Masur dodaje mu stylowego charakteru.

Seria Miyabi 5000MCD, obejmująca wysokiej jakości japońskie noże kuchenne, znacznie ułatwia wykonywanie różnorodnych czynności podczas pracy w kuchni. Do produkcji ostrza używana jest znana ze swoich właściwości stal damasceńska, której aż 100 warstw tworzy niezwykły wzór zwiększający niepowtarzalność noży Miyabi 5000MCD. Ich rdzeń powstał z mocnej stali proszkowej MC63, a w wyniku szczególnego procesu hartowania (w temperaturze -196 stopni Celsjusza) ostrza charakteryzują się twardością na imponującym poziomie 63+/-1 HRC. Kolejną z zalet tych cenionych noży kuchennych jest także piękna rękojeść ozdobiona pięknym pinem. Drewno brzozy Masur, z którego powstaje, nadaje nożom jedyny w swoim rodzaju wygląd, czyniąc je niezwykle atrakcyjnymi elementami wyposażenia profesjonalnej, jak i domowej kuchni.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal damasceńska

Miyabi 5000MCD nóż Szefa kuchni, którego długość ostrza wynosi 240 mm, jest bardzo uniwersalnym nożem kuchennym i znajduje szerokie zastosowanie podczas przygotowywania większości potraw. Dzięki twardemu ostrzu i idealnemu wyważeniu praca przy użyciu noża z serii Miyabi 5000MCD przebiega szybko i sprawnie. Rękojeść wykonywana z brzozowego drewna Masur dodaje mu stylowego charakteru.

Seria Miyabi 5000MCD, obejmująca wysokiej jakości japońskie noże kuchenne, znacznie ułatwia wykonywanie różnorodnych czynności podczas pracy w kuchni. Do produkcji ostrza używana jest znana ze swoich właściwości stal damasceńska, której aż 100 warstw tworzy niezwykły wzór zwiększający niepowtarzalność noży Miyabi 5000MCD. Ich rdzeń powstał z mocnej stali proszkowej MC63, a w wyniku szczególnego procesu hartowania (w temperaturze -196 stopni Celsjusza) ostrza charakteryzują się twardością na imponującym poziomie 63+/-1 HRC. Kolejną z zalet tych cenionych noży kuchennych jest także piękna rękojeść ozdobiona pięknym pinem. Drewno brzozy Masur, z którego powstaje, nadaje nożom jedyny w swoim rodzaju wygląd, czyniąc je niezwykle atrakcyjnymi elementami wyposażenia profesjonalnej, jak i domowej kuchni.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

MIYABI 5000MCD Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.