• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż Santoku 18 cm

34374-181-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż Santoku 180 mm pochodzący z serii Miyabi 5000MCD w idealny sposób reprezentuje piękno tradycyjnego japońskiego rzemiosła. To wyjątkowo ostry i wytrzymały nóż kuchenny, którego charakterystyczny kształt (przypominający nieco mały tasak) umożliwia bardzo sprawne krojenie oraz szatkowanie owoców i warzyw, a także innych produktów.

Ostrze ze 100-warstwowej stali damasceńskiej to jedna z największych zalet noży japońskich z serii Miyabi 5000MCD. Pożądaną twardość zapewnia nożom rdzeń ze stali proszkowej MC63 oraz szczególny rodzaj hartowania w temperaturze -196 stopni Celsjusza . Ten skomplikowany proces nadaje ostrzu twardość 63+/-1 HRC, przez co nóż staje się bardzo wytrzymały, i bardzo długo trzyma ostrość. Wszystkie noże Miyabi 5000MCD są nadzwyczaj ostre, zapewniając bardzo wysoką precyzję cięcia. Tym, na co warto zwrócić uwagę w serii Miyabi 5000MCD, jest także atrakcyjna wizualnie rękojeść, która swój atrakcyjny wygląd zawdzięcza brzozowemu drewnu Masur i ozdobnemu pinowi. Najwyższa jakość wykonania oraz estetyczne wykończenie czynią z tych noży niezwykle wartościowe narzędzia do kuchennej pracy.
Rodzaje nożyNóż Santoku
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż Santoku 180 mm pochodzący z serii Miyabi 5000MCD w idealny sposób reprezentuje piękno tradycyjnego japońskiego rzemiosła. To wyjątkowo ostry i wytrzymały nóż kuchenny, którego charakterystyczny kształt (przypominający nieco mały tasak) umożliwia bardzo sprawne krojenie oraz szatkowanie owoców i warzyw, a także innych produktów.

Ostrze ze 100-warstwowej stali damasceńskiej to jedna z największych zalet noży japońskich z serii Miyabi 5000MCD. Pożądaną twardość zapewnia nożom rdzeń ze stali proszkowej MC63 oraz szczególny rodzaj hartowania w temperaturze -196 stopni Celsjusza . Ten skomplikowany proces nadaje ostrzu twardość 63+/-1 HRC, przez co nóż staje się bardzo wytrzymały, i bardzo długo trzyma ostrość. Wszystkie noże Miyabi 5000MCD są nadzwyczaj ostre, zapewniając bardzo wysoką precyzję cięcia. Tym, na co warto zwrócić uwagę w serii Miyabi 5000MCD, jest także atrakcyjna wizualnie rękojeść, która swój atrakcyjny wygląd zawdzięcza brzozowemu drewnu Masur i ozdobnemu pinowi. Najwyższa jakość wykonania oraz estetyczne wykończenie czynią z tych noży niezwykle wartościowe narzędzia do kuchennej pracy.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż Santoku 18 cm

MIYABI 5000MCD Nóż Santoku 18 cm

  • Typ: Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.