• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż Santoku 18 cm

34374-181-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż Santoku 180 mm pochodzący z serii Miyabi 5000MCD w idealny sposób reprezentuje piękno tradycyjnego japońskiego rzemiosła. To wyjątkowo ostry i wytrzymały nóż kuchenny, którego charakterystyczny kształt (przypominający nieco mały tasak) umożliwia bardzo sprawne krojenie oraz szatkowanie owoców i warzyw, a także innych produktów.

Ostrze ze 100-warstwowej stali damasceńskiej to jedna z największych zalet noży japońskich z serii Miyabi 5000MCD. Pożądaną twardość zapewnia nożom rdzeń ze stali proszkowej MC63 oraz szczególny rodzaj hartowania w temperaturze -196 stopni Celsjusza . Ten skomplikowany proces nadaje ostrzu twardość 63+/-1 HRC, przez co nóż staje się bardzo wytrzymały, i bardzo długo trzyma ostrość. Wszystkie noże Miyabi 5000MCD są nadzwyczaj ostre, zapewniając bardzo wysoką precyzję cięcia. Tym, na co warto zwrócić uwagę w serii Miyabi 5000MCD, jest także atrakcyjna wizualnie rękojeść, która swój atrakcyjny wygląd zawdzięcza brzozowemu drewnu Masur i ozdobnemu pinowi. Najwyższa jakość wykonania oraz estetyczne wykończenie czynią z tych noży niezwykle wartościowe narzędzia do kuchennej pracy.
Rodzaje nożyNóż Santoku
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż Santoku 180 mm pochodzący z serii Miyabi 5000MCD w idealny sposób reprezentuje piękno tradycyjnego japońskiego rzemiosła. To wyjątkowo ostry i wytrzymały nóż kuchenny, którego charakterystyczny kształt (przypominający nieco mały tasak) umożliwia bardzo sprawne krojenie oraz szatkowanie owoców i warzyw, a także innych produktów.

Ostrze ze 100-warstwowej stali damasceńskiej to jedna z największych zalet noży japońskich z serii Miyabi 5000MCD. Pożądaną twardość zapewnia nożom rdzeń ze stali proszkowej MC63 oraz szczególny rodzaj hartowania w temperaturze -196 stopni Celsjusza . Ten skomplikowany proces nadaje ostrzu twardość 63+/-1 HRC, przez co nóż staje się bardzo wytrzymały, i bardzo długo trzyma ostrość. Wszystkie noże Miyabi 5000MCD są nadzwyczaj ostre, zapewniając bardzo wysoką precyzję cięcia. Tym, na co warto zwrócić uwagę w serii Miyabi 5000MCD, jest także atrakcyjna wizualnie rękojeść, która swój atrakcyjny wygląd zawdzięcza brzozowemu drewnu Masur i ozdobnemu pinowi. Najwyższa jakość wykonania oraz estetyczne wykończenie czynią z tych noży niezwykle wartościowe narzędzia do kuchennej pracy.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż Santoku 18 cm

MIYABI 5000MCD Nóż Santoku 18 cm

  • Typ: Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.