• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż do Pieczywa 23 cm

34376-231-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do pieczywa Miyabi 5000MCD o mocnym, ząbkowanym ostrzu, którego długość wynosi 230 mm, nadaje się do krojenia każdego rodzaju pieczywa czy chleba. Specjalne ostrze poradzi sobie nawet z bardzo chrupiącą skórką nie miażdżąc miąższu. Estetyczny wygląd i wysoka funkcjonalność to największe zalety tego noża.

Seria Miyabi 5000MCD w bardzo udany sposób łączy piękny design z zachwycającą funkcjonalnością. Ergonomiczna rękojeść japońskich noży Miyabi 5000MCD powstaje z drewna brzozy Masur, więc jest nie tylko bardzo wygodna, ale także stylowo się prezentuje. Te niepowtarzalne noże kuchenne charakteryzują się także imponującą ostrością oraz twardością – ich ostrza są produkowane ze 100 warstw wysokiej jakości stali damasceńskiej, a rdzeń z wytrzymałej stali proszkowej MicroCarbide MC63. W wyniku niezawodnego procesu hartowania w -196 stopni Celsjusza twardość ostrza sięga aż 63 HRC+/-1, dzięki czemu otrzymujemy noże o idealnych właściwościach tnących, które warto polecić zarówno profesjonalnym szefom kuchni, jak i osobom, które kochają gotować.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż do pieczywa Miyabi 5000MCD o mocnym, ząbkowanym ostrzu, którego długość wynosi 230 mm, nadaje się do krojenia każdego rodzaju pieczywa czy chleba. Specjalne ostrze poradzi sobie nawet z bardzo chrupiącą skórką nie miażdżąc miąższu. Estetyczny wygląd i wysoka funkcjonalność to największe zalety tego noża.

Seria Miyabi 5000MCD w bardzo udany sposób łączy piękny design z zachwycającą funkcjonalnością. Ergonomiczna rękojeść japońskich noży Miyabi 5000MCD powstaje z drewna brzozy Masur, więc jest nie tylko bardzo wygodna, ale także stylowo się prezentuje. Te niepowtarzalne noże kuchenne charakteryzują się także imponującą ostrością oraz twardością – ich ostrza są produkowane ze 100 warstw wysokiej jakości stali damasceńskiej, a rdzeń z wytrzymałej stali proszkowej MicroCarbide MC63. W wyniku niezawodnego procesu hartowania w -196 stopni Celsjusza twardość ostrza sięga aż 63 HRC+/-1, dzięki czemu otrzymujemy noże o idealnych właściwościach tnących, które warto polecić zarówno profesjonalnym szefom kuchni, jak i osobom, które kochają gotować.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż do Pieczywa 23 cm

MIYABI 5000MCD Nóż do Pieczywa 23 cm

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.