• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż do Pieczywa 23 cm

34376-231-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do pieczywa Miyabi 5000MCD o mocnym, ząbkowanym ostrzu, którego długość wynosi 230 mm, nadaje się do krojenia każdego rodzaju pieczywa czy chleba. Specjalne ostrze poradzi sobie nawet z bardzo chrupiącą skórką nie miażdżąc miąższu. Estetyczny wygląd i wysoka funkcjonalność to największe zalety tego noża.

Seria Miyabi 5000MCD w bardzo udany sposób łączy piękny design z zachwycającą funkcjonalnością. Ergonomiczna rękojeść japońskich noży Miyabi 5000MCD powstaje z drewna brzozy Masur, więc jest nie tylko bardzo wygodna, ale także stylowo się prezentuje. Te niepowtarzalne noże kuchenne charakteryzują się także imponującą ostrością oraz twardością – ich ostrza są produkowane ze 100 warstw wysokiej jakości stali damasceńskiej, a rdzeń z wytrzymałej stali proszkowej MicroCarbide MC63. W wyniku niezawodnego procesu hartowania w -196 stopni Celsjusza twardość ostrza sięga aż 63 HRC+/-1, dzięki czemu otrzymujemy noże o idealnych właściwościach tnących, które warto polecić zarówno profesjonalnym szefom kuchni, jak i osobom, które kochają gotować.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż do pieczywa Miyabi 5000MCD o mocnym, ząbkowanym ostrzu, którego długość wynosi 230 mm, nadaje się do krojenia każdego rodzaju pieczywa czy chleba. Specjalne ostrze poradzi sobie nawet z bardzo chrupiącą skórką nie miażdżąc miąższu. Estetyczny wygląd i wysoka funkcjonalność to największe zalety tego noża.

Seria Miyabi 5000MCD w bardzo udany sposób łączy piękny design z zachwycającą funkcjonalnością. Ergonomiczna rękojeść japońskich noży Miyabi 5000MCD powstaje z drewna brzozy Masur, więc jest nie tylko bardzo wygodna, ale także stylowo się prezentuje. Te niepowtarzalne noże kuchenne charakteryzują się także imponującą ostrością oraz twardością – ich ostrza są produkowane ze 100 warstw wysokiej jakości stali damasceńskiej, a rdzeń z wytrzymałej stali proszkowej MicroCarbide MC63. W wyniku niezawodnego procesu hartowania w -196 stopni Celsjusza twardość ostrza sięga aż 63 HRC+/-1, dzięki czemu otrzymujemy noże o idealnych właściwościach tnących, które warto polecić zarówno profesjonalnym szefom kuchni, jak i osobom, które kochają gotować.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż do Pieczywa 23 cm

MIYABI 5000MCD Nóż do Pieczywa 23 cm

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.