• +48 794 113 882

MIYABI 5000MCD Nóż Sujihiki 24 cm

34378-241-0

1 899,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Japoński nóż Sujihiki Miyabi 5000MCD o ostrzu o długości 240 mm służy do prac kuchennych wymagających cienkiego i precyzyjnego krojenia, plastrowania czy też przygotowywania sashimi. Jest to nóż wykonany z bardzo twardej stali proszkowej MC63 o estetycznym wyglądzie i znakomitych właściwościach tnących.

Do wytworzenia wyjątkowo twardego ostrza noży japońskich z serii Miyabi 5000MCD producent używa najlepszej jakości 100 warstwowej stali damasceńskiej, przy czym rdzeń ostrza powstaje ze stali proszkowej MicroCarbide MC63. Zastosowanie skomplikowanego procesu hartowania w temperaturze -196 stopni Celsjusza  pozwoliło na osiągnięcie imponującej twardości która dochodzi do 63+/-1 HRC. Wszystkie noże Miyabi 5000MCD cechują się trwałością oraz dużą odpornością, dzięki którym umożliwiają intensywną pracę podczas codziennego wykonywania zadań w kuchni. Uzupełnieniem wachlarza zalet noży kuchennych Miyabi 5000MCD jest ich rękojeść. Stworzona z drewna brzozy Masur i ozdobiona pięknym pinem jest niesamowicie poręczna, a do tego wpływa na atrakcyjność wizualną tych wysokiej klasy noży japońskich.
Rodzaje nożyNóż Sujihiki
Materiał ostrzaStal damasceńska

Japoński nóż Sujihiki Miyabi 5000MCD o ostrzu o długości 240 mm służy do prac kuchennych wymagających cienkiego i precyzyjnego krojenia, plastrowania czy też przygotowywania sashimi. Jest to nóż wykonany z bardzo twardej stali proszkowej MC63 o estetycznym wyglądzie i znakomitych właściwościach tnących.

Do wytworzenia wyjątkowo twardego ostrza noży japońskich z serii Miyabi 5000MCD producent używa najlepszej jakości 100 warstwowej stali damasceńskiej, przy czym rdzeń ostrza powstaje ze stali proszkowej MicroCarbide MC63. Zastosowanie skomplikowanego procesu hartowania w temperaturze -196 stopni Celsjusza  pozwoliło na osiągnięcie imponującej twardości która dochodzi do 63+/-1 HRC. Wszystkie noże Miyabi 5000MCD cechują się trwałością oraz dużą odpornością, dzięki którym umożliwiają intensywną pracę podczas codziennego wykonywania zadań w kuchni. Uzupełnieniem wachlarza zalet noży kuchennych Miyabi 5000MCD jest ich rękojeść. Stworzona z drewna brzozy Masur i ozdobiona pięknym pinem jest niesamowicie poręczna, a do tego wpływa na atrakcyjność wizualną tych wysokiej klasy noży japońskich.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 5000MCD Nóż Sujihiki 24 cm

MIYABI 5000MCD Nóż Sujihiki 24 cm

  • Typ: Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: brzoza Masur z ozdobnym pinem
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.