• +48 794 113 882

MIYABI 6000MCT Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

34072-131-0

799,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż uniwersalny 130 mm z serii Miyabi 6000MCT to piękny i bardzo funkcjonalny nóż japoński, który jest niezastąpionym pomocnikiem w każdej kuchni. Posiada twarde i odpowiednio elastyczne ostrze, które ułatwia wykonywanie większości kuchennych zadań. Nóż jest bardzo poręczny, a do tego stylowo się prezentuje.

Japońskie noże kuchenne z serii Miyabi 6000MCT są bardzo wytrzymałe i zdecydowanie wpływają na podniesienie komfortu w czasie wykonywania obowiązków i prac kuchennych. Rdzeń tych pięknych noży powstał ze bardzo cenionej stali proszkowej MicroCarbide MC63, która osadzona jest w dwóch warstwach stali o mniejszej twardości. W wyniku hartowania ostrza noży Miyabi 6000MCT cechują się bardzo dużą twardością – 63+/-1 HRC. Są one nie tylko ostre, ale także elastyczne, a fakt, że każdy nóż powstaje w wyniku ręcznego wykucia dodaje im cech niepowtarzalności tzw. „Tsuchime”. Piękny wygląd oraz najwyższa jakość przesądzają o popularności noży kuchennych Miyabi 6000MCT wśród szefów kuchni. Drobne wgniecenia od młotkowania na ostrzach sprawiają, że nie przyklejają się do nich kawałki jedzenia. Charakterystyczną cechą tych noży jest także efektowna rękojeść wykonywana z drewna pakka kokobolo w odcieniu ciemnego brązu. Elegancka rękojeść to nie tylko piękny dodatek, ale także element, który mocno podnosi komfort pracy – jest świetnie wyprofilowana i niezwykle wygodna.
Rodzaje nożyNóż uniwersalny
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż uniwersalny 130 mm z serii Miyabi 6000MCT to piękny i bardzo funkcjonalny nóż japoński, który jest niezastąpionym pomocnikiem w każdej kuchni. Posiada twarde i odpowiednio elastyczne ostrze, które ułatwia wykonywanie większości kuchennych zadań. Nóż jest bardzo poręczny, a do tego stylowo się prezentuje.

Japońskie noże kuchenne z serii Miyabi 6000MCT są bardzo wytrzymałe i zdecydowanie wpływają na podniesienie komfortu w czasie wykonywania obowiązków i prac kuchennych. Rdzeń tych pięknych noży powstał ze bardzo cenionej stali proszkowej MicroCarbide MC63, która osadzona jest w dwóch warstwach stali o mniejszej twardości. W wyniku hartowania ostrza noży Miyabi 6000MCT cechują się bardzo dużą twardością – 63+/-1 HRC. Są one nie tylko ostre, ale także elastyczne, a fakt, że każdy nóż powstaje w wyniku ręcznego wykucia dodaje im cech niepowtarzalności tzw. „Tsuchime”. Piękny wygląd oraz najwyższa jakość przesądzają o popularności noży kuchennych Miyabi 6000MCT wśród szefów kuchni. Drobne wgniecenia od młotkowania na ostrzach sprawiają, że nie przyklejają się do nich kawałki jedzenia. Charakterystyczną cechą tych noży jest także efektowna rękojeść wykonywana z drewna pakka kokobolo w odcieniu ciemnego brązu. Elegancka rękojeść to nie tylko piękny dodatek, ale także element, który mocno podnosi komfort pracy – jest świetnie wyprofilowana i niezwykle wygodna.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 6000MCT Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

MIYABI 6000MCT Nóż Uniwersalny 13 cm "Shotoh"

  • Typ: Nóż uniwersalny
  • Długość ostrza: 130 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.