• +48 794 113 882

MIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Gyutoh"

34073-161-0

949,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 160 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż Szefa Kuchni Miyabi 6000MCT w stylu japońskim posiada ostrze, którego długość wynosi 160 mm. Umożliwia ono precyzyjne cięcie przy wykonywaniu rozmaitych zadań kuchennych – nadaje się do krojenia mięsa i ryb, a także szatkowania warzyw. Nadzwyczaj ostry nóż z idealnie wyważoną rękojeścią daje komfort nawet podczas wielu godzin spędzonych w kuchni.

Japońskie noże z serii Miyabi 6000MCT posiadają wysokiej klasy ostrza, do których produkcji używa się dwuwarstwowej stali okuwającej rdzeń ze stali proszkowej MC63. Proces ich wykuwania jest ręczny, co znacznie wpływa na podniesienie jakości i nadaje nożom niepowtarzalny charakter. Wyjątkowa metoda hartowania stali sprawia, że ostrze każdego noża nabiera dużej twardości, którą określa się aż na poziomie 63 HRC +/-1. Wgłębienia na ostrzu od młotkowania „Tsuchime” pełnią funkcję ozdobną i praktyczną – dzięki nim podczas pracy do ostrza nie przykleja się pożywienie. Zaletą noży Miyabi 6000MCT jest również ich rękojeść powstająca z drewna pakka kokobolo – jest to ciemne drewno, które dodaje niezwykle efektownego i zarazem eleganckiego wyglądu. Świetne wyważenie oraz poręczność czynią z tych noży wybitne narzędzia do pracy w każdej kuchni.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż Szefa Kuchni Miyabi 6000MCT w stylu japońskim posiada ostrze, którego długość wynosi 160 mm. Umożliwia ono precyzyjne cięcie przy wykonywaniu rozmaitych zadań kuchennych – nadaje się do krojenia mięsa i ryb, a także szatkowania warzyw. Nadzwyczaj ostry nóż z idealnie wyważoną rękojeścią daje komfort nawet podczas wielu godzin spędzonych w kuchni.

Japońskie noże z serii Miyabi 6000MCT posiadają wysokiej klasy ostrza, do których produkcji używa się dwuwarstwowej stali okuwającej rdzeń ze stali proszkowej MC63. Proces ich wykuwania jest ręczny, co znacznie wpływa na podniesienie jakości i nadaje nożom niepowtarzalny charakter. Wyjątkowa metoda hartowania stali sprawia, że ostrze każdego noża nabiera dużej twardości, którą określa się aż na poziomie 63 HRC +/-1. Wgłębienia na ostrzu od młotkowania „Tsuchime” pełnią funkcję ozdobną i praktyczną – dzięki nim podczas pracy do ostrza nie przykleja się pożywienie. Zaletą noży Miyabi 6000MCT jest również ich rękojeść powstająca z drewna pakka kokobolo – jest to ciemne drewno, które dodaje niezwykle efektownego i zarazem eleganckiego wyglądu. Świetne wyważenie oraz poręczność czynią z tych noży wybitne narzędzia do pracy w każdej kuchni.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Gyutoh"

MIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 16 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 160 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.