• +48 794 113 882

MIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

34073-201-0

1 099,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż szefa kuchni 200 mm, pochodzący z serii Miyabi 6000MCT, jest idealnym nożem do krojenia ryb, mięsa i większych warzyw. Ostrze tego japońskiego noża kuchennego cechuje się niezwykłą twardością i ostrością, dzięki czemu nadaje się on do intensywnego użytkowania, nie tracąc przy tym swoich znakomitych właściwości tnących.

Doskonałe ostrza japońskich noży kuchennych Miyabi 6000MCT wytwarzane są z dwuwarstwowej stali, którą producent poddaje szczególnemu procesowi hartowania. W jego wyniku twardość ostrzy dochodzi do 63+/-1 HRC, zapewniając świetne parametry i właściwości tnące. Wpływa na to również rdzeń z proszkowej stali MicroCarbide MC63. Ręcznie wykuwane ostrza są więc niezwykle funkcjonalne, a do tego piękne – ich wyjątkowa faktura z drobnymi wgłębieniami „Tsuchime” dodaje im cech niepowtarzalności, a poza tym zapobiega przywieraniu krojonych produktów. Noże Miyabi 6000MCT mają drewnianą rękojeść, do której wytworzenia użyto drewna pakka kokobolo. Jest ona bardzo poręczna i zwiększa komfort pracy.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż szefa kuchni 200 mm, pochodzący z serii Miyabi 6000MCT, jest idealnym nożem do krojenia ryb, mięsa i większych warzyw. Ostrze tego japońskiego noża kuchennego cechuje się niezwykłą twardością i ostrością, dzięki czemu nadaje się on do intensywnego użytkowania, nie tracąc przy tym swoich znakomitych właściwości tnących.

Doskonałe ostrza japońskich noży kuchennych Miyabi 6000MCT wytwarzane są z dwuwarstwowej stali, którą producent poddaje szczególnemu procesowi hartowania. W jego wyniku twardość ostrzy dochodzi do 63+/-1 HRC, zapewniając świetne parametry i właściwości tnące. Wpływa na to również rdzeń z proszkowej stali MicroCarbide MC63. Ręcznie wykuwane ostrza są więc niezwykle funkcjonalne, a do tego piękne – ich wyjątkowa faktura z drobnymi wgłębieniami „Tsuchime” dodaje im cech niepowtarzalności, a poza tym zapobiega przywieraniu krojonych produktów. Noże Miyabi 6000MCT mają drewnianą rękojeść, do której wytworzenia użyto drewna pakka kokobolo. Jest ona bardzo poręczna i zwiększa komfort pracy.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

MIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 20 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 200 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.