• +48 794 113 882

MIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

34073-241-0

1 299,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Znakomity nóż szefa kuchni 240 mm z serii japońskich noży Miyabi 6000MCT ma bardzo ostre i jednocześnie twarde i wytrzymałe ostrze, które umożliwia wykonywanie większości zadań w kuchni. Świetnie sprawdza się przy krojeniu ryb oraz mięsa, a także dużych warzyw. Ma piękną, ergonomiczną rękojeść, dzięki której nawet intensywne użytkowanie noża pozostaje przez cały czas komfortowe.

Seria japońskich noży Miyabi 6000MCT cechuje się niezwykłym ostrzem, które powstaje w ręcznym procesie wykuwania. Do wytworzenia rdzenia stosowana jest proszkowa stal MC63 która dzięki hartowaniu zyskuje twardość aż na poziomie 63 HRC, a okuwa go i ochrania specjalna dwuwarstwowa stal. Noże z serii Miyabi 6000MCT posiadają znakomite właściwości tnące i szereg zalet, które zdecydowanie wyróżniają je pod kątem jakości i funkcjonalności. Ostrza mają fakturę młotkowania „Tsuchime”, która nie tylko wpływa na ich stylowy wygląd, ale pełni również bardzo praktyczną funkcję – nie dopuszcza do przywierania żywności. Piękna rękojeść z ciemnobrązowego drewna pakka kokobolo jest doskonale wyprofilowana i bardzo wygodna.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Znakomity nóż szefa kuchni 240 mm z serii japońskich noży Miyabi 6000MCT ma bardzo ostre i jednocześnie twarde i wytrzymałe ostrze, które umożliwia wykonywanie większości zadań w kuchni. Świetnie sprawdza się przy krojeniu ryb oraz mięsa, a także dużych warzyw. Ma piękną, ergonomiczną rękojeść, dzięki której nawet intensywne użytkowanie noża pozostaje przez cały czas komfortowe.

Seria japońskich noży Miyabi 6000MCT cechuje się niezwykłym ostrzem, które powstaje w ręcznym procesie wykuwania. Do wytworzenia rdzenia stosowana jest proszkowa stal MC63 która dzięki hartowaniu zyskuje twardość aż na poziomie 63 HRC, a okuwa go i ochrania specjalna dwuwarstwowa stal. Noże z serii Miyabi 6000MCT posiadają znakomite właściwości tnące i szereg zalet, które zdecydowanie wyróżniają je pod kątem jakości i funkcjonalności. Ostrza mają fakturę młotkowania „Tsuchime”, która nie tylko wpływa na ich stylowy wygląd, ale pełni również bardzo praktyczną funkcję – nie dopuszcza do przywierania żywności. Piękna rękojeść z ciemnobrązowego drewna pakka kokobolo jest doskonale wyprofilowana i bardzo wygodna.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

MIYABI 6000MCT Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"

  • Typ: Nóż Szefa Kuchni
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.