• +48 794 113 882

MIYABI 6000MCT Nóż Santoku 18 cm

34074-181-0

1 099,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Japoński nóż Santoku Miyabi 6000MCT – 180 mm – to japoński nóż Szefa Kuchni do codziennego stosowania przy przyrządzaniu dań z użyciem mięsa, ryb i warzyw. Ma on ręcznie kute ostrze, którego profil pozwala na wygodną pracę. Ten wyjątkowo twardy i ostry nóż jest nie tylko praktycznym, ale także pięknym dodatkiem w każdej kuchni.

Znakomitej jakości noże kuchenne z serii Miyabi 6000MCT są ręcznie kute, co doskonale odwzorowuje piękno japońskiego rzemiosła. Poza efektownym wyglądem są także bardzo funkcjonalne. Ostrza tych noży powstały z dwuwarstwowej stali (a rdzeń ze stali MC63), która w procesie hartowania otrzymuje twardość rzędu 63+/-1 HRC. Tym, co wyróżnia noże Miyabi 6000MCT, jest ich niebywała i ostrość którą utrzymują nawet podczas intensywnego użytkowania. Są one ponadto bardzo odporne i trwałe, a dzięki pięknej rękojeści z drewna pakka kokobolo uzyskują także stylowy wygląd. Jej ergonomiczny kształt znacznie ułatwia wykonywanie obowiązków związanych z przygotowywaniem potraw.
Rodzaje nożyNóż Santoku
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Japoński nóż Santoku Miyabi 6000MCT – 180 mm – to japoński nóż Szefa Kuchni do codziennego stosowania przy przyrządzaniu dań z użyciem mięsa, ryb i warzyw. Ma on ręcznie kute ostrze, którego profil pozwala na wygodną pracę. Ten wyjątkowo twardy i ostry nóż jest nie tylko praktycznym, ale także pięknym dodatkiem w każdej kuchni.

Znakomitej jakości noże kuchenne z serii Miyabi 6000MCT są ręcznie kute, co doskonale odwzorowuje piękno japońskiego rzemiosła. Poza efektownym wyglądem są także bardzo funkcjonalne. Ostrza tych noży powstały z dwuwarstwowej stali (a rdzeń ze stali MC63), która w procesie hartowania otrzymuje twardość rzędu 63+/-1 HRC. Tym, co wyróżnia noże Miyabi 6000MCT, jest ich niebywała i ostrość którą utrzymują nawet podczas intensywnego użytkowania. Są one ponadto bardzo odporne i trwałe, a dzięki pięknej rękojeści z drewna pakka kokobolo uzyskują także stylowy wygląd. Jej ergonomiczny kształt znacznie ułatwia wykonywanie obowiązków związanych z przygotowywaniem potraw.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 6000MCT Nóż Santoku 18 cm

MIYABI 6000MCT Nóż Santoku 18 cm

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.