• +48 794 113 882

MIYABI 6000MCT Nóż do Pieczywa 23 cm

34076-231-0

1 149,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do pieczywa Miyabi 6000MCT z ostrzem długim na 230 mm świetnie sprawdza się do codziennego krojenia chleba oraz innych wypieków. Ma mocne, ząbkowane ostrze, które z łatwością radzi sobie z najtwardszą skórką. Specjalny profil drewnianej rękojeści sprawia, że nóż dopasowuje się do dłoni i zapewnia dużą wygodę podczas krojenia.

Najlepszą cechą noży kuchennych z serii Miyabi 6000MCT jest ich ostrze. Jego rdzeń powstaje z twardej stali proszkowej MC63 i jest zahartowany aż do 63+/-1 HRC w skali twardości i okuty jest dwoma warstwami stali. To oznacza, że noże Miyabi 6000MCT są nie tylko bardzo ostre, ale również wyjątkowo twarde, zapewniając właściwości tnące oraz odporność ostrza na niezmiennie wysokim poziomie. Efektowny wzór młotkowania „Tsuchime” na powierzchni ostrza nie tylko podkreśla nietuzinkowy styl noży Miyabi 6000MCT, ale także zapobiega przywieraniu produktu podczas jego krojenia. Rękojeść tych niepowtarzalnych noży kuchennych o bardzo wysokiej jakości wygląda pięknie i elegancko, a ponadto jest bardzo wygodna. Powstaje z ciemnego drewna pakka kokobolo i znacząco zwiększa stabilność całego noża. Miyabi 6000MCT to seria wytrzymałych i ostrych noży kuchennych, z którymi wszystkie zadania podczas pracy w kuchni stają się o wiele łatwiejsze.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż do pieczywa Miyabi 6000MCT z ostrzem długim na 230 mm świetnie sprawdza się do codziennego krojenia chleba oraz innych wypieków. Ma mocne, ząbkowane ostrze, które z łatwością radzi sobie z najtwardszą skórką. Specjalny profil drewnianej rękojeści sprawia, że nóż dopasowuje się do dłoni i zapewnia dużą wygodę podczas krojenia.

Najlepszą cechą noży kuchennych z serii Miyabi 6000MCT jest ich ostrze. Jego rdzeń powstaje z twardej stali proszkowej MC63 i jest zahartowany aż do 63+/-1 HRC w skali twardości i okuty jest dwoma warstwami stali. To oznacza, że noże Miyabi 6000MCT są nie tylko bardzo ostre, ale również wyjątkowo twarde, zapewniając właściwości tnące oraz odporność ostrza na niezmiennie wysokim poziomie. Efektowny wzór młotkowania „Tsuchime” na powierzchni ostrza nie tylko podkreśla nietuzinkowy styl noży Miyabi 6000MCT, ale także zapobiega przywieraniu produktu podczas jego krojenia. Rękojeść tych niepowtarzalnych noży kuchennych o bardzo wysokiej jakości wygląda pięknie i elegancko, a ponadto jest bardzo wygodna. Powstaje z ciemnego drewna pakka kokobolo i znacząco zwiększa stabilność całego noża. Miyabi 6000MCT to seria wytrzymałych i ostrych noży kuchennych, z którymi wszystkie zadania podczas pracy w kuchni stają się o wiele łatwiejsze.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 6000MCT Nóż do Pieczywa 23 cm

MIYABI 6000MCT Nóż do Pieczywa 23 cm

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 230 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.