• +48 794 113 882

MIYABI 6000MCT Nóż Sujihiki 24 cm

34078-241-0

1 149,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Japoński nóż Sujihiki Miyabi 6000MCT o długim ostrzu (240 mm) jest doskonałym nożem do pracy przy plastrowaniu mięsa, ryb oraz do przygotowywania sashimi. To wysokiej klasy nóż kuchenny, który posiada nie tylko bardzo mocne ostrze, ale także zapewniającą stabilność, ergonomiczną rękojeść z eleganckiego drewna.

Jedną z największych zalet noży kuchennych Miyabi 6000MCT, oddających piękno japońskiego rzemiosła, są ich ostrza. Do ich produkcji używa się twardej proszkowej stali MicroCarbide MC63 która w wyniku wyjątkowego procesu hartowania dochodzi do imponującego stopnia twardości 63+/-1 HRC. Oryginalny wzór młotkowania „Tsuchime” na ostrzach to jedna z cech, która składa się na niepowtarzalność noży Miyabi 6000MCT. Seria ta obejmuje bardzo ostre i odporne noże kuchenne, które dzięki swojej wytrzymałości z powodzeniem sprawdzają się przy intensywnym, codziennym użytkowaniu w każdej kuchni. Umożliwiają bezpieczną i pewną pracę również dzięki specjalnej rękojeści wytwarzanej z drewna pakka kokobolo.
Rodzaje nożyNóż Sujihiki
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Japoński nóż Sujihiki Miyabi 6000MCT o długim ostrzu (240 mm) jest doskonałym nożem do pracy przy plastrowaniu mięsa, ryb oraz do przygotowywania sashimi. To wysokiej klasy nóż kuchenny, który posiada nie tylko bardzo mocne ostrze, ale także zapewniającą stabilność, ergonomiczną rękojeść z eleganckiego drewna.

Jedną z największych zalet noży kuchennych Miyabi 6000MCT, oddających piękno japońskiego rzemiosła, są ich ostrza. Do ich produkcji używa się twardej proszkowej stali MicroCarbide MC63 która w wyniku wyjątkowego procesu hartowania dochodzi do imponującego stopnia twardości 63+/-1 HRC. Oryginalny wzór młotkowania „Tsuchime” na ostrzach to jedna z cech, która składa się na niepowtarzalność noży Miyabi 6000MCT. Seria ta obejmuje bardzo ostre i odporne noże kuchenne, które dzięki swojej wytrzymałości z powodzeniem sprawdzają się przy intensywnym, codziennym użytkowaniu w każdej kuchni. Umożliwiają bezpieczną i pewną pracę również dzięki specjalnej rękojeści wytwarzanej z drewna pakka kokobolo.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 6000MCT Nóż Sujihiki 24 cm

MIYABI 6000MCT Nóż Sujihiki 24 cm

  • Typ: Nóż Sujihiki
  • Długość ostrza: 240 mm
  • Rękojeść: drewno pakka "kokobolo"
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

7 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.