• +48 794 113 882

MIYABI 7000D Nóż Santoku 18 cm

34544-181-0

949,00 zł

Dostępny

dostawa w ciągu 7-10 dni

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: micarta
  • HRC: 60+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż Santoku 180 mm, czyli japoński nóż szefa kuchni z serii Miyabi 7000D, przeznaczony jest do większości prac kuchennych. Umożliwia on niezwykle precyzyjne cięcie i dużą wygodę pracy dzięki wysokiej jakości materiałom, z jakich wykonane jest ostrze oraz rękojeść.

Wszystkie noże kuchenne z serii Miyabi 7000D charakteryzują się doskonałymi właściwościami tnącymi oraz wysoką estetyką wykonania i wykończenia. Niepowtarzalny wzór na ostrzu powstaje wskutek użycia 64-warstwowej stali damasceńskiej, która na dodatek ochrania rdzeń noża i nadaje mu elastyczności. Rdzeń tych noży stworzony został z kolei ze stali molibdenowo-wanadowej CMV60. Niesamowita ostrość i idąca w parze precyzja cięcia przesądzają nie tylko o jakości, ale także o popularności noży Miyabi 7000D wśród szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Dodatkowym atutem jest atrakcyjna rękojeść z micarty, czyli przypominającego drewno materiału, który stanowi połączenie wielowarstwowego lnu i syntetycznej żywicy. Dzięki temu rękojeść jest bardzo trwała, a poza tym również świetnie wyprofilowana i wygodna.
Rodzaje nożyNóż Santoku
Materiał ostrzaStal damasceńska

Nóż Santoku 180 mm, czyli japoński nóż szefa kuchni z serii Miyabi 7000D, przeznaczony jest do większości prac kuchennych. Umożliwia on niezwykle precyzyjne cięcie i dużą wygodę pracy dzięki wysokiej jakości materiałom, z jakich wykonane jest ostrze oraz rękojeść.

Wszystkie noże kuchenne z serii Miyabi 7000D charakteryzują się doskonałymi właściwościami tnącymi oraz wysoką estetyką wykonania i wykończenia. Niepowtarzalny wzór na ostrzu powstaje wskutek użycia 64-warstwowej stali damasceńskiej, która na dodatek ochrania rdzeń noża i nadaje mu elastyczności. Rdzeń tych noży stworzony został z kolei ze stali molibdenowo-wanadowej CMV60. Niesamowita ostrość i idąca w parze precyzja cięcia przesądzają nie tylko o jakości, ale także o popularności noży Miyabi 7000D wśród szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Dodatkowym atutem jest atrakcyjna rękojeść z micarty, czyli przypominającego drewno materiału, który stanowi połączenie wielowarstwowego lnu i syntetycznej żywicy. Dzięki temu rękojeść jest bardzo trwała, a poza tym również świetnie wyprofilowana i wygodna.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

MIYABI 7000D Nóż Santoku 18 cm

MIYABI 7000D Nóż Santoku 18 cm

  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: micarta
  • HRC: 60+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.