- en
- pl
Koszyk 0 Produkt Produkty for (pusty)
Brak produktów
Darmowa Wysyłka
0,00 zł Razem
Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość
Razem
MIYABI 7000D Nóż Santoku 18 cm
34544-181-0
- Typ: Nóż Santoku
- Długość ostrza: 180 mm
- Rękojeść: micarta
- HRC: 60+/-1
- Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Santoku 180 mm, czyli japoński nóż szefa kuchni z serii Miyabi 7000D, przeznaczony jest do większości prac kuchennych. Umożliwia on niezwykle precyzyjne cięcie i dużą wygodę pracy dzięki wysokiej jakości materiałom, z jakich wykonane jest ostrze oraz rękojeść.
Wszystkie noże kuchenne z serii Miyabi 7000D charakteryzują się doskonałymi właściwościami tnącymi oraz wysoką estetyką wykonania i wykończenia. Niepowtarzalny wzór na ostrzu powstaje wskutek użycia 64-warstwowej stali damasceńskiej, która na dodatek ochrania rdzeń noża i nadaje mu elastyczności. Rdzeń tych noży stworzony został z kolei ze stali molibdenowo-wanadowej CMV60. Niesamowita ostrość i idąca w parze precyzja cięcia przesądzają nie tylko o jakości, ale także o popularności noży Miyabi 7000D wśród szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Dodatkowym atutem jest atrakcyjna rękojeść z micarty, czyli przypominającego drewno materiału, który stanowi połączenie wielowarstwowego lnu i syntetycznej żywicy. Dzięki temu rękojeść jest bardzo trwała, a poza tym również świetnie wyprofilowana i wygodna.
Rodzaje noży | Nóż Santoku |
Materiał ostrza | Stal damasceńska |
Nóż Santoku 180 mm, czyli japoński nóż szefa kuchni z serii Miyabi 7000D, przeznaczony jest do większości prac kuchennych. Umożliwia on niezwykle precyzyjne cięcie i dużą wygodę pracy dzięki wysokiej jakości materiałom, z jakich wykonane jest ostrze oraz rękojeść.
Wszystkie noże kuchenne z serii Miyabi 7000D charakteryzują się doskonałymi właściwościami tnącymi oraz wysoką estetyką wykonania i wykończenia. Niepowtarzalny wzór na ostrzu powstaje wskutek użycia 64-warstwowej stali damasceńskiej, która na dodatek ochrania rdzeń noża i nadaje mu elastyczności. Rdzeń tych noży stworzony został z kolei ze stali molibdenowo-wanadowej CMV60. Niesamowita ostrość i idąca w parze precyzja cięcia przesądzają nie tylko o jakości, ale także o popularności noży Miyabi 7000D wśród szefów kuchni i pasjonatów gotowania. Dodatkowym atutem jest atrakcyjna rękojeść z micarty, czyli przypominającego drewno materiału, który stanowi połączenie wielowarstwowego lnu i syntetycznej żywicy. Dzięki temu rękojeść jest bardzo trwała, a poza tym również świetnie wyprofilowana i wygodna.
No customer comments for the moment.
5 inne produkty w tej kategorii:
MIYABI 7000D Nóż Szefa Kuchni 24 cm "Gyutoh"
1 199,00 zł