• Sale
  • -15%
Brieto M9 Pro Nakiri 160mm

Brieto M9 Pro Nakiri 160mm

M916
dostępny - wysyłamy w 24h
245,65 zł 289,00 zł -15%
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nakiri
  • Długość ostrza: 160 mm
  • Rękojeść: wzmacniane drewno
  • RC: 59+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nakiri jest typowym japońskim nożem, który z wyglądu przypomina mały tasak, jednakże w przeciwieństwie do tasaka posiada bardzo cienkie ostrze które sprawia, że jest to idealny nóż do siekania i krojenia warzyw.

Seria M9 Pro została zaprojektowana z myślą o profesjonalnych szefach kuchni, ale jest również polecana do użytku domowego. Ze względu na wysoką jakość wykonania seria ta jest bardzo popularna wśród japońskich kucharzy. Ostrza tych noży zostały wykonane z wysoko węglowej stali molibdenowo-wanadowej i są hartowane na poziomie 59+/-1 HRC.

.

Typ noża
Nakiri - Nóż do Warzyw
Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.