-
- Typ: Nakiri
- Długość ostrza: 165 mm
- Rękojeść: drewno pakka
- HRC: 61+/-1 HRC
- Stal: rdzeń VG-10, 17 warstwowy damast
- Typ ostrzenia: dwustronne
Takahisa Damascus Nakiri 165 mm
Nakiri jest nóż w stylu zachodnim ostrzony dwustronnie, odpowiednik japońskiego Usuba który z wyglądu przypomina mały tasak, jednakże w przeciwieństwie do tasaka posiada bardzo cienkie ostrze które sprawia, że jest to idealny nóż kuchenny do siekania i krojenia warzyw.
- Typ noża
- Nakiri - Nóż do Warzyw
- Rodzaj stali
- Stal Proszkowa / Szybkotnąca
- Wykończenie ostrza
- Suminagashi / Damascus
GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”
Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.
Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.
Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.
W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:
- sushi
- poke bowl
- okonomiyaki
- i wiele innych
Jak otrzymać darmowego ebooka?
- Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
- Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
- Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
