Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10
Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10

Takamura Tsuchime Gyuto 180mm VG-10

TTG180VG10
Dostępny - wysyłka w 24h
629,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż Szefa Kuchni "Gyuto"
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Długość całkowita: 310 mm
  • Wysokość ostrza: 43 mm
  • Grubośc klingi: 1,8 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • Stal: Rdzeń VG-10, okładziny nierdzewne
  • HRC: 60-62
  • Typ ostrzenia: dwustronne
  • Waga: 150 gramy

Kuchenny nóż japoński Takamura Gyuto 180 mm to klasyczny nóż szefa kuchni. To perfekcyjne narzędzie do wykonywania większej części prac kuchennych.

W serii Takamura VG-10 znajdują się doskonałe, ręcznie ostrzone noże kuchenne powstałe z wysokogatunkowych materiałów. Łączą one dwie najważniejsze cechy, czyli użyteczność oraz wykonanie na najwyższym poziomie. Rdzeń każdego noża jest wykuwany ze stali nierdzewnej VG-10, którą otacza ochraniająca miękka stal. Warto nadmienić, że VG-10 jest wysokowęglową stalą, która zaprojektowana została specjalnie do produkcji kuchennych noży. Zapewnia ona niezbędną ostrość, a także wytrzymałość i odporność noży na odbarwienia. Poza tym ostrza wykończono techniką „Tsuchime”, dzięki której mają one wyjątkowo atrakcyjny wygląd młotkowanej stali. Ich twardość wynosi 60-62 HRC. Cechą szczególną noży z tej serii są bardzo cienkie ostrza oraz doskonale dopasowana do nich rękojeść z drewna pakka. Każdy egzemplarz zapakowany jest w ładne pudełko prezentowe.

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

6 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.