Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2

Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2

HB-456
dostępny - wysyłamy w 24h
2 799,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Bunka
  • Długość ostrza: 170 mm
  • Rękojeść: kość byka
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: dwustronne

Seria noży WBB (White Bull Bone) jest ręcznie wykuwana tradycyjnymi metodami z wykorzystaniem najlepszych naturalnych materiałów. Seria WBB to noże dla profesjonalistów, łączące w sobie piękno, precyzję wykonania i właściwości użytkowe. Ostrze zostało wykonane ze stali proszkowej R-2, tzw. super stali.

Ostrze wykonane jest z 61 warstwowej stali damasceńskiej a rdzeń to najwyższej jakości stal proszkowa R-2 wyprodukowana przez firmę Kobelco. Efektem ręcznego wykuwania 61 warstw stali jest przepiękny wzór, charakterystyczny dla metali dziwerowanych - niepowtarzalny dla każdego egzemplarza. Dzięki tej technice otrzymujemy nóż o twardości ostrza aż 63+/-1 HRC, którego bardzo twardy rdzeń ma doskonałe właściwości tnące. Zewnętrzne warstwy stali damasceńskiej ochraniają rdzeń i nadają elastyczność. Rękojeść wykonana z białej kości byczej idealnie leży w ręku nawet przez długie godziny. Te noże na pewno spełnią nawet najbardziej wygórowane wymagania, zarówno pod względem estetycznym jak i funkcjonalnym. Wszystkie noże są zapakowane w estetyczne pudełka prezentowe.

Typ noża
Bunka - Nóż Wielozadaniowy
Rodzaj stali
Stal Proszkowa / Szybkotnąca
Takeshi Saji
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

Zobacz także

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.