• +48 794 113 882
Sale! Tojiro Aogami Deba 165mm Powiększ

Tojiro Aogami Deba 165mm

F-976

827,10 zł

-10%

919,00 zł z vat

Dostępny

w magazynie

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 165mm
  • Rękojeść: drewniana + skuwka z bawolego rogu
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Nóż o długości ostrza 165 mm – Deba Tojiro Aogami – różni się znacząco od pozostałych noży w japońskim stylu. Ma ciężkie oraz grube ostrze, dlatego najlepiej sprawdza się przy cięższych pracach w kuchni. Za pomocą Deby poradzimy sobie z oprawianiem większych ryb, filetowaniem a także z odcinaniem łbów i ogonów.

Seria Tojiro Aogami zawiera profesjonalne noże kuchenne w japońskim, bazującym na tradycji stylu. Każdy nóż ostrzony jest jednostronnie i doskonale sprawdza się w kuchni do przygotowywania takich potraw jak sushi i sashimi. Dwuwarstwowe ostrze, którego rdzeń wykonano z mocnej i twardej stali węglowej Aogami, stanowi niewątpliwie jedną z największych zalet noży Tojiro Aogami. Dzięki odpowiednio dobranemu procesowi hartowania uzyskujemy nóż z imponująco twardym ostrzem (63 +/- 1 HRC). Rękojeść z japońskiego drewna HO dodatkowo ozdobiono skuwką z bawolego rogu. Każdy nóż z cenionej serii Tojiro Aogami jest ręcznie produkowany oraz wykańczany. Poleca się je przede wszystkim ceniącym jakość mistrzom sushi oraz amatorom sushi. Z racji tego, że noże te nie są nierdzewne, należy je w szczególny sposób pielęgnować. Estetyczne pudełka, w jakich dostępne są noże Tojiro Aogami, stanowią doskonałe opakowanie wartościowego prezentu.
Rodzaje nożyNóż Deba
Materiał ostrzaStal węglowa

Nóż o długości ostrza 165 mm – Deba Tojiro Aogami – różni się znacząco od pozostałych noży w japońskim stylu. Ma ciężkie oraz grube ostrze, dlatego najlepiej sprawdza się przy cięższych pracach w kuchni. Za pomocą Deby poradzimy sobie z oprawianiem większych ryb, filetowaniem a także z odcinaniem łbów i ogonów.

Seria Tojiro Aogami zawiera profesjonalne noże kuchenne w japońskim, bazującym na tradycji stylu. Każdy nóż ostrzony jest jednostronnie i doskonale sprawdza się w kuchni do przygotowywania takich potraw jak sushi i sashimi. Dwuwarstwowe ostrze, którego rdzeń wykonano z mocnej i twardej stali węglowej Aogami, stanowi niewątpliwie jedną z największych zalet noży Tojiro Aogami. Dzięki odpowiednio dobranemu procesowi hartowania uzyskujemy nóż z imponująco twardym ostrzem (63 +/- 1 HRC). Rękojeść z japońskiego drewna HO dodatkowo ozdobiono skuwką z bawolego rogu. Każdy nóż z cenionej serii Tojiro Aogami jest ręcznie produkowany oraz wykańczany. Poleca się je przede wszystkim ceniącym jakość mistrzom sushi oraz amatorom sushi. Z racji tego, że noże te nie są nierdzewne, należy je w szczególny sposób pielęgnować. Estetyczne pudełka, w jakich dostępne są noże Tojiro Aogami, stanowią doskonałe opakowanie wartościowego prezentu.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Tojiro Aogami Deba 165mm

Tojiro Aogami Deba 165mm

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 165mm
  • Rękojeść: drewniana + skuwka z bawolego rogu
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Napisz opinię

9 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.