• +48 794 113 882
Tojiro Aogami Deba 165mm Powiększ

Tojiro Aogami Deba 165mm

F-976

919,00 zł

This product is no longer in stock

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 165mm
  • Rękojeść: drewniana + skuwka z bawolego rogu
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Nóż o długości ostrza 165 mm – Deba Tojiro Aogami – różni się znacząco od pozostałych noży w japońskim stylu. Ma ciężkie oraz grube ostrze, dlatego najlepiej sprawdza się przy cięższych pracach w kuchni. Za pomocą Deby poradzimy sobie z oprawianiem większych ryb, filetowaniem a także z odcinaniem łbów i ogonów.

Seria Tojiro Aogami zawiera profesjonalne noże kuchenne w japońskim, bazującym na tradycji stylu. Każdy nóż ostrzony jest jednostronnie i doskonale sprawdza się w kuchni do przygotowywania takich potraw jak sushi i sashimi. Dwuwarstwowe ostrze, którego rdzeń wykonano z mocnej i twardej stali węglowej Aogami, stanowi niewątpliwie jedną z największych zalet noży Tojiro Aogami. Dzięki odpowiednio dobranemu procesowi hartowania uzyskujemy nóż z imponująco twardym ostrzem (63 +/- 1 HRC). Rękojeść z japońskiego drewna HO dodatkowo ozdobiono skuwką z bawolego rogu. Każdy nóż z cenionej serii Tojiro Aogami jest ręcznie produkowany oraz wykańczany. Poleca się je przede wszystkim ceniącym jakość mistrzom sushi oraz amatorom sushi. Z racji tego, że noże te nie są nierdzewne, należy je w szczególny sposób pielęgnować. Estetyczne pudełka, w jakich dostępne są noże Tojiro Aogami, stanowią doskonałe opakowanie wartościowego prezentu.
Rodzaje nożyNóż Deba
Materiał ostrzaStal węglowa

Nóż o długości ostrza 165 mm – Deba Tojiro Aogami – różni się znacząco od pozostałych noży w japońskim stylu. Ma ciężkie oraz grube ostrze, dlatego najlepiej sprawdza się przy cięższych pracach w kuchni. Za pomocą Deby poradzimy sobie z oprawianiem większych ryb, filetowaniem a także z odcinaniem łbów i ogonów.

Seria Tojiro Aogami zawiera profesjonalne noże kuchenne w japońskim, bazującym na tradycji stylu. Każdy nóż ostrzony jest jednostronnie i doskonale sprawdza się w kuchni do przygotowywania takich potraw jak sushi i sashimi. Dwuwarstwowe ostrze, którego rdzeń wykonano z mocnej i twardej stali węglowej Aogami, stanowi niewątpliwie jedną z największych zalet noży Tojiro Aogami. Dzięki odpowiednio dobranemu procesowi hartowania uzyskujemy nóż z imponująco twardym ostrzem (63 +/- 1 HRC). Rękojeść z japońskiego drewna HO dodatkowo ozdobiono skuwką z bawolego rogu. Każdy nóż z cenionej serii Tojiro Aogami jest ręcznie produkowany oraz wykańczany. Poleca się je przede wszystkim ceniącym jakość mistrzom sushi oraz amatorom sushi. Z racji tego, że noże te nie są nierdzewne, należy je w szczególny sposób pielęgnować. Estetyczne pudełka, w jakich dostępne są noże Tojiro Aogami, stanowią doskonałe opakowanie wartościowego prezentu.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Tojiro Aogami Deba 165mm

Tojiro Aogami Deba 165mm

  • Typ: Deba
  • Długość ostrza: 165mm
  • Rękojeść: drewniana + skuwka z bawolego rogu
  • HRC: 63+/-1
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Napisz opinię

9 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.