Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 30,5 cm Długość ostrza – 16,5 cm Szerokość klingi – 5 cm Grubość klingi – ok. 2,4 mm Waga – ok. 130 g
GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”
Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.
Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.
Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.
W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:
sushi
poke bowl
okonomiyaki
i wiele innych
Jak otrzymać darmowego ebooka?
Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
Płatność
Opcje wysyłki
Cena
Płatność przelewem lub Przelewy24
Kureir DPD
15 zł
Płatność przelewem lub Przelewy24 - zamówienie powyżej 500zł
Paczkomaty
0 zł
Płatność przelewem lub Przelewy24 - zamówienie poniżej 500zł
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.