• +48 794 113 882

Bunmei Oroshi 24cm

1805240

515,00 zł

Dostępny

w magazynie

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Kurier DHL Przedpłata Kurier DHL Przedpłata Za darmo!
Kurier DHL Pobranie Kurier DHL Pobranie Za darmo!
Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Odbiór Osobisty Gdynia - Przelew Za darmo!

* Dla zakupów powyżej 500,00 zł darmowa dostawa!

  • Typ: Oroshi
  • Długość ostrza: 240mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 56-57
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Nóż kuchenny Bunmei Oroshi z ostrzem o długości 240 mm wykorzystywany jest głównie do filetowania czy oprawianiem dużych ryb. Jego ostrze jest grube i jednocześnie smukłe, więc zdecydowanie ułatwia wykonywanie takich prac kuchennych jak plastrowanie czy filetowanie ryb. Bunmei Oroshi może z powodzeniem zastąpić tradycyjny nóż Yanagiba.

Seria noży kuchennych Bunmei Gincho powstała pod szyldem marki Yoshikin, producenta uznanych noży Global. Ostrza noży z tej linii wykonuje się z wysokowęglowej stali molibdenowo-wanadowej, a w procesie hartowania uzyskują one twardość dochodzącą do 56-57 HRC. Rękojeść noży Bunmei Gincho powstaje z drzewa magnolii. Cała seria obejmuje klasyczne japońskie noże, które znajdują zastosowanie w codziennej pracy sushi masterów. Każdy nóż umieszczono w eleganckim pudełku, które świetnie sprawdzi się jako pudełko prezentowe.
Rodzaje nożyNóż Yanagiba, Nóż Deba, Nóż do filetowania
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż kuchenny Bunmei Oroshi z ostrzem o długości 240 mm wykorzystywany jest głównie do filetowania czy oprawianiem dużych ryb. Jego ostrze jest grube i jednocześnie smukłe, więc zdecydowanie ułatwia wykonywanie takich prac kuchennych jak plastrowanie czy filetowanie ryb. Bunmei Oroshi może z powodzeniem zastąpić tradycyjny nóż Yanagiba.

Seria noży kuchennych Bunmei Gincho powstała pod szyldem marki Yoshikin, producenta uznanych noży Global. Ostrza noży z tej linii wykonuje się z wysokowęglowej stali molibdenowo-wanadowej, a w procesie hartowania uzyskują one twardość dochodzącą do 56-57 HRC. Rękojeść noży Bunmei Gincho powstaje z drzewa magnolii. Cała seria obejmuje klasyczne japońskie noże, które znajdują zastosowanie w codziennej pracy sushi masterów. Każdy nóż umieszczono w eleganckim pudełku, które świetnie sprawdzi się jako pudełko prezentowe.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Bunmei Oroshi 24cm

Bunmei Oroshi 24cm

  • Typ: Oroshi
  • Długość ostrza: 240mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 56-57
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 5% rabatu na pierwsze zakupy.