• +48 794 113 882

Bunmei Oroshi 24cm

1805240

515,00 zł

Dostępny

w magazynie

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Oroshi
  • Długość ostrza: 240mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 56-57
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Nóż kuchenny Bunmei Oroshi z ostrzem o długości 240 mm wykorzystywany jest głównie do filetowania czy oprawianiem dużych ryb. Jego ostrze jest grube i jednocześnie smukłe, więc zdecydowanie ułatwia wykonywanie takich prac kuchennych jak plastrowanie czy filetowanie ryb. Bunmei Oroshi może z powodzeniem zastąpić tradycyjny nóż Yanagiba.

Seria noży kuchennych Bunmei Gincho powstała pod szyldem marki Yoshikin, producenta uznanych noży Global. Ostrza noży z tej linii wykonuje się z wysokowęglowej stali molibdenowo-wanadowej, a w procesie hartowania uzyskują one twardość dochodzącą do 56-57 HRC. Rękojeść noży Bunmei Gincho powstaje z drzewa magnolii. Cała seria obejmuje klasyczne japońskie noże, które znajdują zastosowanie w codziennej pracy sushi masterów. Każdy nóż umieszczono w eleganckim pudełku, które świetnie sprawdzi się jako pudełko prezentowe.
Rodzaje nożyNóż Yanagiba, Nóż Deba, Nóż do filetowania
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż kuchenny Bunmei Oroshi z ostrzem o długości 240 mm wykorzystywany jest głównie do filetowania czy oprawianiem dużych ryb. Jego ostrze jest grube i jednocześnie smukłe, więc zdecydowanie ułatwia wykonywanie takich prac kuchennych jak plastrowanie czy filetowanie ryb. Bunmei Oroshi może z powodzeniem zastąpić tradycyjny nóż Yanagiba.

Seria noży kuchennych Bunmei Gincho powstała pod szyldem marki Yoshikin, producenta uznanych noży Global. Ostrza noży z tej linii wykonuje się z wysokowęglowej stali molibdenowo-wanadowej, a w procesie hartowania uzyskują one twardość dochodzącą do 56-57 HRC. Rękojeść noży Bunmei Gincho powstaje z drzewa magnolii. Cała seria obejmuje klasyczne japońskie noże, które znajdują zastosowanie w codziennej pracy sushi masterów. Każdy nóż umieszczono w eleganckim pudełku, które świetnie sprawdzi się jako pudełko prezentowe.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Bunmei Oroshi 24cm

Bunmei Oroshi 24cm

  • Typ: Oroshi
  • Długość ostrza: 240mm
  • Rękojeść: drewno magnolii
  • HRC: 56-57
  • Typ ostrzenia: jednostronne

Napisz opinię

5 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.