• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Nóż do plastrowania 200mm

14961

529,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 15,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 20,00 zł

  • Typ: Nóż do plastrowania
  • Długość ostrza: 200mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Wysokiej jakości nóż kuchenny do plastrowania marki Masahiro ma ostrze o długości 200 mm. Sposób wykonania i odpowiedni kształt umożliwiają precyzyjne krojenie, a także plastrowanie mięsa i wędlin.

Każdy nóż z serii Masahiro MV-H został stworzony po to, by odpowiedzieć na potrzeby profesjonalnych kucharzy – szefów kuchni w Europie i Stanach Zjednoczonych, którzy przyzwyczajeni są do korzystania z noży w stylu zachodnim. Seria MV-H obejmuje wysokiej jakości noże kuchenne o ostrzach wykutych ze stali MBS-26. Stal ta, jako pochodna stali VG-10, zapewnia świetne właściwości, a dzięki hartowaniu w specjalnym 3-stopniowym procesie udaje się uzyskać twardość ostrzy na poziomie 58-59 HRC. W ten sposób ceniony producent noży Masahiro zapewnia idealną równowagę pomiędzy twardością i elastycznością ostrzy. Dodatkową zaletą noży z serii MV-H jest rękojeść wykonana z materiału o nazwie poyacetal, dzięki któremu zyskuje ona właściwości bakteriobójcze oraz wysoką odporność na wilgoć. Produkty spod marki Masahiro polecamy przede wszystkim profesjonalnym kucharzom oraz miłośnikom sztuki gotowania, doceniającym jakość, ostrość i precyzję podczas pracy z wykorzystaniem noży kuchennych. To również dobry pomysł na prezent, ponieważ każdy z noży jest zapakowany w ładne pudełko.
Rodzaje nożyNóż do plastrowania
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Wysokiej jakości nóż kuchenny do plastrowania marki Masahiro ma ostrze o długości 200 mm. Sposób wykonania i odpowiedni kształt umożliwiają precyzyjne krojenie, a także plastrowanie mięsa i wędlin.

Każdy nóż z serii Masahiro MV-H został stworzony po to, by odpowiedzieć na potrzeby profesjonalnych kucharzy – szefów kuchni w Europie i Stanach Zjednoczonych, którzy przyzwyczajeni są do korzystania z noży w stylu zachodnim. Seria MV-H obejmuje wysokiej jakości noże kuchenne o ostrzach wykutych ze stali MBS-26. Stal ta, jako pochodna stali VG-10, zapewnia świetne właściwości, a dzięki hartowaniu w specjalnym 3-stopniowym procesie udaje się uzyskać twardość ostrzy na poziomie 58-59 HRC. W ten sposób ceniony producent noży Masahiro zapewnia idealną równowagę pomiędzy twardością i elastycznością ostrzy. Dodatkową zaletą noży z serii MV-H jest rękojeść wykonana z materiału o nazwie poyacetal, dzięki któremu zyskuje ona właściwości bakteriobójcze oraz wysoką odporność na wilgoć. Produkty spod marki Masahiro polecamy przede wszystkim profesjonalnym kucharzom oraz miłośnikom sztuki gotowania, doceniającym jakość, ostrość i precyzję podczas pracy z wykorzystaniem noży kuchennych. To również dobry pomysł na prezent, ponieważ każdy z noży jest zapakowany w ładne pudełko.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Nóż do plastrowania 200mm

Masahiro MV-H Nóż do plastrowania 200mm

  • Typ: Nóż do plastrowania
  • Długość ostrza: 200mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.