• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony

14980

579,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Masahiro MV-H Gyuto, mający długość 180 mm, posiada żłobione ostrze i kształt bazujący na standardowym europejskim nożu szefa kuchni. Ten wielofunkcyjny nóż sprawdzi się przy wykonywaniu różnych prac w kuchni. Dodatkowo jego żłobienia powstały po to, by zapobiegać przywieraniu żywności do ostrza podczas krojenia, co stanowi bardzo dużą zaletę dla profesjonalnych kucharzy oraz pasjonatów gotowania.

Firma Masahiro zaprojektowała serię noży kuchennych, mając na uwadze szczególne potrzeby europejskich oraz amerykańskich szefów kuchni, przyzwyczajonych do pracy z użyciem noży w stylu zachodnim. Każde z ostrzy najwyższej jakości noża MV-H powstało poprzez wykucie w stali o nazwie MBS-26, która stanowi pochodną cenionej stali VG-10.  Proces hartowania ostrzy wydobywa ze stali to, co najlepsze, ponieważ odbywa się na aż 3 poziomach. Noże w czasie produkcji zostają zahartowane do 58-59 HRC w skali twardości, łącząc ten parametr z pożądaną elastycznością ostrza. Zaletą noży kuchennych z serii MV-H jest także rękojeść zrobiona z materiału poyacetal, zapewniającego odporność na wilgoć oraz właściwości bakteriobójcze. Te noże znajdują uznanie zarówno profesjonalistów, jak i miłośników gotowania szukających potwierdzonej jakości i zadowalającej ostrości, która umożliwia precyzyjną oraz sprawną pracę w kuchni. Ozdobne pudełka stanowią estetyczne wykończenie prezentu, jakim mogą stać się wyjątkowe noże Masahiro MV-H.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż Masahiro MV-H Gyuto, mający długość 180 mm, posiada żłobione ostrze i kształt bazujący na standardowym europejskim nożu szefa kuchni. Ten wielofunkcyjny nóż sprawdzi się przy wykonywaniu różnych prac w kuchni. Dodatkowo jego żłobienia powstały po to, by zapobiegać przywieraniu żywności do ostrza podczas krojenia, co stanowi bardzo dużą zaletę dla profesjonalnych kucharzy oraz pasjonatów gotowania.

Firma Masahiro zaprojektowała serię noży kuchennych, mając na uwadze szczególne potrzeby europejskich oraz amerykańskich szefów kuchni, przyzwyczajonych do pracy z użyciem noży w stylu zachodnim. Każde z ostrzy najwyższej jakości noża MV-H powstało poprzez wykucie w stali o nazwie MBS-26, która stanowi pochodną cenionej stali VG-10.  Proces hartowania ostrzy wydobywa ze stali to, co najlepsze, ponieważ odbywa się na aż 3 poziomach. Noże w czasie produkcji zostają zahartowane do 58-59 HRC w skali twardości, łącząc ten parametr z pożądaną elastycznością ostrza. Zaletą noży kuchennych z serii MV-H jest także rękojeść zrobiona z materiału poyacetal, zapewniającego odporność na wilgoć oraz właściwości bakteriobójcze. Te noże znajdują uznanie zarówno profesjonalistów, jak i miłośników gotowania szukających potwierdzonej jakości i zadowalającej ostrości, która umożliwia precyzyjną oraz sprawną pracę w kuchni. Ozdobne pudełka stanowią estetyczne wykończenie prezentu, jakim mogą stać się wyjątkowe noże Masahiro MV-H.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 180mm Żłobiony

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 180 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.