• +48 794 113 882

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 210mm

14911

579,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie
Nóż Masahiro MV-H Gyuto cechuje się wielofunkcyjnością, a jego kształt zaprojektowano na bazie kształtu typowego noża szefa kuchni. Długość jego ostrza wynosi 210 mm, dzięki czemu jest nożem uniwersalnym. Świetnie sprawdza się zarówno do krojenia mięsa, jak i do filetowania oraz do szatkowania.

Noże kuchenne wchodzące w skład serii Masahiro MV-H zostały specjalnie zaprojektowane po przeanalizowaniu potrzeb i przyzwyczajeń kucharzy z Europy oraz Stanów Zjednoczonych. Szefowie kuchni, którzy używają przede wszystkim noży w zachodnim stylu, doceniają wysoką jakość oraz ostrość noży Masahiro MV-H. Ich ostrza stworzone zostały ze stali MBS-26 (pochodnej cieszącej się dobrą opinią stali VG-10). Proces hartowania stali przebiega kolejno w 3 etapach, które pozwalają wydobyć jej najlepsze cechy. Ponadto dzięki takiej metodzie hartowania ostrza uzyskują twardość 58-59 HRC, w idealny sposób równoważącą się z elastycznością. Rękojeść wykonana z poyacetal – specjalnego materiału o właściwościach bakteriobójczych i sporej odporności na wilgoć – zapewnią dużą wygodę podczas wielogodzinnej pracy. Noże Masahiro MV-H rekomendowane są specjalistom, czyli zawodowym kucharzom, a także miłośnikom gotowania. Zapakowane w ozdobne pudełka będą wspaniałym prezentem dla każdego, kto ceni wysoką jakość oraz imponującą ostrość noża kuchennego.
Rodzaje nożyNóż szefa kuchni
Materiał ostrzaStal nierdzewna
Nóż Masahiro MV-H Gyuto cechuje się wielofunkcyjnością, a jego kształt zaprojektowano na bazie kształtu typowego noża szefa kuchni. Długość jego ostrza wynosi 210 mm, dzięki czemu jest nożem uniwersalnym. Świetnie sprawdza się zarówno do krojenia mięsa, jak i do filetowania oraz do szatkowania.

Noże kuchenne wchodzące w skład serii Masahiro MV-H zostały specjalnie zaprojektowane po przeanalizowaniu potrzeb i przyzwyczajeń kucharzy z Europy oraz Stanów Zjednoczonych. Szefowie kuchni, którzy używają przede wszystkim noży w zachodnim stylu, doceniają wysoką jakość oraz ostrość noży Masahiro MV-H. Ich ostrza stworzone zostały ze stali MBS-26 (pochodnej cieszącej się dobrą opinią stali VG-10). Proces hartowania stali przebiega kolejno w 3 etapach, które pozwalają wydobyć jej najlepsze cechy. Ponadto dzięki takiej metodzie hartowania ostrza uzyskują twardość 58-59 HRC, w idealny sposób równoważącą się z elastycznością. Rękojeść wykonana z poyacetal – specjalnego materiału o właściwościach bakteriobójczych i sporej odporności na wilgoć – zapewnią dużą wygodę podczas wielogodzinnej pracy. Noże Masahiro MV-H rekomendowane są specjalistom, czyli zawodowym kucharzom, a także miłośnikom gotowania. Zapakowane w ozdobne pudełka będą wspaniałym prezentem dla każdego, kto ceni wysoką jakość oraz imponującą ostrość noża kuchennego.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 210mm

Masahiro MV-H Nóż Szefa Kuchni 210mm

  • Typ: Gyuto
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: poyacetal
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

22 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.