• +48 794 113 882

Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy

35926

209,00 zł

Dostępny

Wysyłka

Sposoby dostawyNazwaCena
Paczkomaty przedpłata Paczkomaty przedpłata Za darmo!
Paczkomaty pobranie Paczkomaty pobranie 17,00 zł
Kurier DPD przedpłata Kurier DPD przedpłata 15,00 zł
Kurier DPD pobranie Kurier DPD pobranie 25,00 zł

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Nóż do chleba posiada ostrze o długości 210 mm. Ma on brązową rękojeść, a jego ostrze jest smukłe i ząbkowane, dzięki czemu potrafi poradzić sobie z najbardziej chrupiącą skórką bez jej zgniatania czy nieestetycznego miażdżenia. Funkcjonalnym nożem do chleba można kroić także inne produkty, np. owoce cytrusowe bądź pomidory, czy też duże kawałki czekolady.

Wszystkie noże kuchenne Masahiro Sankei prezentują, jak w udany sposób da się połączyć tradycję rzemiosła japońskiego z nowoczesnością, jeśli chodzi o stronę wizualną produktów. Estetyczny wygląd noży odpowiada współczesnym trendom, czyniąc je jeszcze atrakcyjniejszymi. W czasie produkcji użyta zostaje stal nierdzewna (stal MBS-26) oraz duży dodatek węgla. Proces hartowania pozwala uzyskać twardość na poziomie 58-59 HRC, sprawiając, że noże długo pozostają wyjątkowo ostre. Do serii Sankei zaliczają się różnorodne noże kuchenne, które jako podstawowe elementy wyposażenia kuchni są idealne zarówno dla profesjonalistów, jak i wszystkich pasjonatów gotowania. Funkcjonalna rękojeść noży stworzona jest z drewna pakka i wykończona dwoma nitami pozwalającymi na jej dodatkowe zabezpieczenie. Noże wchodzące w skład linii Sankei cechują się bardzo dobrym wyważeniem. Są one ponadto wygodne i zapewniają komfort nawet podczas wielogodzinnej pracy. Piękne opakowanie sprawia, że idealnie nadają się na prezent.
Rodzaje nożyNóż do pieczywa
Materiał ostrzaStal nierdzewna

Nóż do chleba posiada ostrze o długości 210 mm. Ma on brązową rękojeść, a jego ostrze jest smukłe i ząbkowane, dzięki czemu potrafi poradzić sobie z najbardziej chrupiącą skórką bez jej zgniatania czy nieestetycznego miażdżenia. Funkcjonalnym nożem do chleba można kroić także inne produkty, np. owoce cytrusowe bądź pomidory, czy też duże kawałki czekolady.

Wszystkie noże kuchenne Masahiro Sankei prezentują, jak w udany sposób da się połączyć tradycję rzemiosła japońskiego z nowoczesnością, jeśli chodzi o stronę wizualną produktów. Estetyczny wygląd noży odpowiada współczesnym trendom, czyniąc je jeszcze atrakcyjniejszymi. W czasie produkcji użyta zostaje stal nierdzewna (stal MBS-26) oraz duży dodatek węgla. Proces hartowania pozwala uzyskać twardość na poziomie 58-59 HRC, sprawiając, że noże długo pozostają wyjątkowo ostre. Do serii Sankei zaliczają się różnorodne noże kuchenne, które jako podstawowe elementy wyposażenia kuchni są idealne zarówno dla profesjonalistów, jak i wszystkich pasjonatów gotowania. Funkcjonalna rękojeść noży stworzona jest z drewna pakka i wykończona dwoma nitami pozwalającymi na jej dodatkowe zabezpieczenie. Noże wchodzące w skład linii Sankei cechują się bardzo dobrym wyważeniem. Są one ponadto wygodne i zapewniają komfort nawet podczas wielogodzinnej pracy. Piękne opakowanie sprawia, że idealnie nadają się na prezent.

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy

Masahiro Sankei Nóż do Pieczywa 210mm brązowy

  • Typ: Nóż do Pieczywa
  • Długość ostrza: 210 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58-59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie

Napisz opinię

17 inne produkty w tej kategorii:

Newsletter

Zapisz się i otrzymaj 3% rabatu na pierwsze zakupy.