Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm
Masahiro MSC Santoku 165 mm

Masahiro MSC Santoku 165 mm

11061
Dostępny - wysyłka w 24h
239,00 zł
Brutto

sprawdź koszty wysyłki
 
  • Typ: Nóż Santoku
  • Długość ostrza: 165 mm
  • Rękojeść: drewno pakka
  • HRC: 58 - 59
  • Typ ostrzenia: dwustronnie


Santoku jest japońskim nożem kuchennym, często określanym jako odpowiednik tradycyjnego noża szefa kuchni. Zazwyczaj nóż Santoku posiada krótsze i jednocześnie szersze ostrze od noża szefa kuchni. Zapewnia dużą wygodę zarówno podczas krojenia, jak i szatkowania.

Rodzaj stali
Stal nierdzewna
Masahiro
Nowość

GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”

Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.

Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.

Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.

W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:

  • sushi
  • poke bowl
  • okonomiyaki
  • i wiele innych

Jak otrzymać darmowego ebooka?

  1. Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
  2. Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
  3. Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
darmowy-ebook
Brak opinii

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Product added to wishlist

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies.