- Typ: Nóż Santoku
- Długość ostrza: 165 mm
- Rękojeść: drewno pakka
- HRC: 58 - 59
- Typ ostrzenia: dwustronnie
Santoku jest japońskim nożem kuchennym, często określanym jako odpowiednik tradycyjnego noża szefa kuchni. Zazwyczaj nóż Santoku posiada krótsze i jednocześnie szersze ostrze od noża szefa kuchni. Zapewnia dużą wygodę zarówno podczas krojenia, jak i szatkowania.
GRATIS EBOOK KULINARNY „JAPOŃSKIE SMAKI”
Zamawiając ten produkt otrzymasz od nas za darmo ebooka z przepisami kuchni japońskiej.
Są to autorskie przepisy na autentyczne potrawy z kraju kwitnącej wiśni.
Autorką ebooka jest blogerka i podróżniczka Natalia Grębowicz-Kamińska, która mieszkając kilka lat w Japonii poznawała tamtejszą kulturę, smaki i tradycję kulinarną.
W ebooku znajdziesz przepisy między innymi na:
- sushi
- poke bowl
- okonomiyaki
- i wiele innych
Jak otrzymać darmowego ebooka?
- Zamów jakikolwiek produkt w sklepie hamono.pl
- Po złożeniu zamówienia wyślemy Ci ebooka w formacie pdf na Twój adres e-mail.
- Pobierz ebooka i ciesz się smakami Japonii we własnej kuchni! ?
